Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema rata bez Švabe i Japanca. Opet će biti tako.
Gdje se mogu prijavit da i ja idem ratovat za Kinu.
Mutava zapadna propaganda, kao i sastanak UN o nedavno ispaljenoj hidrogenskoj bombi, popljuvase Severnu Koreju, pa posle izlaze sa vescu kako je nije ispaljena. Evo sta kaze srpski odbojkaski trener u Severnoj Koreji, jedini strani trener u toj zemlji. Pa cujes mnogu dugaciji istinu od ove sto vam zapad govori... http://www.srbijadanas.com/clanak/jedini-srbin-u-severnoj-koreji-stvari-koje-oni-imaju-su-neuporedive-13-10-2015
Pa eto, pocnite se iseljavati u S. Koreju. Veoma brzo cete se navici na diktaturu tamo jer vec godinama zivite pod Dodikovom.
Jesili procitao uopste clanak, vidis takva zemlja gde je stanovnistvo imalo sva ljudska prava, poput besplatnog skolovanja, zdravstva, gde su skoro svi radili, poput Libije, poput Sirije, Nesto slicno kao i Jugoslavija, ko je razbio te Boze moj zlocinacke zemlje prema svom narodu. Vidis ti isti koji cire propagandu sada. Ej sire oni koji su cinili najvece zlocine na svetu. Ej jedna Beligija nekome moze pricati o pravima, pa ta zemlja je ucinila najveci genocid u Kongu za vreme Lepolda II.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
saterite te levate već jednom.. dokle su prljavi komunisti spremni ići da održe vlast
3. svjetski rat u najavi
ma nista ovi vec ispalili ostaje nam da cekamo slijedece lansiranje😃
ova s.korea i kina traže guzici čepa
3 svijetski rat
Opa nije ovo bez razlog !!!