Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix novinari samo istražuju u čemu smo najgori, pokvari ti dan na sabahu, daj ba pozitive 😂
Ovo je tema za ove iz manjeg bh entiteta eres sa Bosanskim pasošem 😂
ha ja kume, tu si upravu. bolje da vikendom imaju rubriku: recept dana ili sta se desilo na danasnji dan. hahah mogu misliti tu komentara, na ovakvim clancima se svi barem slazu hahahaahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bakire i Bisera, je li i za ovo dejton kriv?
Krivi su novinari jer lažu. Nemere pasoš Kosova biti bolji od našeg, nejma šamse.
Neko je Crnoj Gori donirao 60 respiratora vrednosti milion dolara. Insistirao je da ostane anoniman, ali se saznalo - Novak Đoković. E moj Fikrete...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nije to loše. Jos samo da diplomatija sredi UK i Emirate i bilo bi super.
BiH je inače u svemu najgora u regionu, ne samo u pasošima, konačno Klix govori istinu, bosansko hercegovački mitomani treba da znaju šta je ISTINA
Bakire jel ovo istina?
ne kontam sto pisete najgori? jaci pasos od turskog, od katarskog, skoro ko ruski, a sve su to zemlje daleko jace od nas. to je pozitiva sad za sad!
Ovdje vise ne znaju voditi uobicajenu konverzaciju bez religijskih postapalica, spike o nacionalizmu i hvaljenju samih sebe.To je sva zivotna filozofija i strucnost balkanske kaljuze.Neka hin sviha,nekom to odgovara.Balkanske jazbine odgovaraju eUropi,kako bi drukcije nahranila ego.
U Wikipediji je navedeno da je Passport Index sluzbena stranica gdje stoji sve navedeno o putovanjima,viznim rezimima pa i rangiranju putnih isprava. Zato bih novinaru preporucio da slijedeci put prije nego napise clanak prvo pogleda sluzbenu stranicu i vidi sto tamo pise a ostale stranice neka okaci macku o rep.
Klix obavezno da se preseli tamo gdje je bolje. 24h pljuju po BiH
ta će Japan ;)
Kakva nam je drzava pasos nam je prejak. Ja ove Bosnjake, Srbe i Hrvate ne bih nikada u svoju zemlju pustio. Stoka primitivna.
🎶Un, dos, tres, un pasito pa'lante Maria Un, dos, tres, un pasito pa'tras As es Maria, blanca como el da Pero es veneno, si te quieres enamorar
Poštenu čoviku triba samo osobna. Sad kad bude i vozačka i osobna zajedno, triba samo žepić.
Pored plata sto imamo i ne treba bolji pasos ionako sam ga iskoristio samo na ekskurziju kad sam sa skolom isao
Jebes pasose putovnice neka nama kladionica, sise barova, I naravno poliitika
E da je love obići i ovo sto možemo obići...
I za sta je to bitno,evo Turska iza nas a Istanbul ima veci BDP od Hrvatske BiH Srbije Crne Gore Albanije Kosovo Makedonija Bugarska i to zajedno.
Hrvatska 60 biliona Istanbul 600 mil Klaune lazljivi, takoder bdp po stanovniku je manji u turksoj nego hr
Turska ima gotovo 100 miliona stanovnika a Hrvatska 25 puta manje. Sad nađi statistiku?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)