Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad je valjda svima jasno ko odlucuje o nasim sudbinama. Mozemo demonstrirati koliko hocemo ali na kraju opet "veliki" donose zadnju rijec. Oni odlucuju ko ce vladati i hoce li neka zemlja uopste postojati. "Veliki" su USA i EU.
Tako je , kratko jasno i tacno k'o sat...
Tužno je kada se izgubi mladi život...bilo gdje i bilo kada...
Kada Amerikanac daje savjete nekom šta je za njega dobro obavezno treba uraditi suprotno.
UKRAJINSKI TORNJAK-(RADONČIĆ) Kličko je u Njemačkoj precijenjen. Opozicione partije su dio 'EvropaMajdana', Klička, kao figuru, teško da neko ozbiljno uzima. On JEDVA DA GOVORI ukrajinski- rekla je Weisband danas njemačkom političkom magazinu "Spiegel".
e ovako isto treba natjerati SDA i njenog vlasnika kralja Baketa Izmetbegovića i njegove satelite SDP,BOSS itd da nestanu s politicke scene i zavrse u zatvorskim ćelijama!!! Kad gradjani RBiH postignu ovo onda mogu reci da su zavrsili stvar i nesto postigli a sve do tad je zamazivanje ociju ovčicama!
u zatvorskim celijama moze samo zavrsiti neko preko pravne drzave, nikako preko ulice. al nije ni sbb-u u interesu pravna drzava jelde. o gradjanima rbih iz mostara i banja luke da ne govorim.
prvo se mora srusiti mafijaška država pa onda uspostaviti pravna a da bi se uspostavila pravna mora u ćeliji da završi Bakre kralj i lord.Sto se Mostara tiče Mostar je vjekovni i stari bošnjački grad tako da ne znam o čemu pričaš a Banjaluka ce to isto postati akoBogda.
Ukrajinski izvoz prema Rusiji je 25 % od ukupnog izvoza Ukrajine dok ukupno prema EU i USA 21 %,pametnom dosta,sa druge strane sta god da se desi Ukrajina se raspada i industrijski deo Ukrajine pripada Rusiji jer se radi o nekadasnjoj ruskoj oblasti u kojoj uglavnom zive Rusi.Da se potpise stotinu primirja,izadje u susret zahtevima demonstranata mira nece biti jer ga ne zele zapadni scenaristi ovih nemira,da su zeljeli mir nebi ni pocinjali ove sukobe.
100 % ste u pravu
pošteniji su rusi od amerikanaca. amerikanac bi te ubio ako bi imao neku korist za sebe. pogan su to narod.
rece neko iz beograda :D
jašta nego pošteniji, treba pogledati zemlje koje oni pomažu, recimo, bjelorusija razni stanovi po kavkazu, sj. koreja , kuba i sl, sve raj na zemlji, za razliku od pakla koje pomaže ili je pomagala u razvoju amerika, kao, južna koreja, japan, njemačka, ma rusi su zakon, bože kakvih budala ima na ovom svijetu....
bolje rusima nego amerima,koji su ovo sve zahuhali
Pametna raja bjezi od Rusa a nase komsije hoce sa Rusima ! ! Bice jeftini lada po komsiluku