Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVO JE OVO G.O.V.N.O OD COVJEKA...EM JE PEDERCINA (TO SVAK ZNA) EM JE NOSIO TU PETOKRAKU NA CELU GODINAMA JER JE BIO VODNIK U JUGOSLOVENSKOJ VOJSCI, A SADA PRICA KAKO PETOKRAKA DIJELI.....SMRDLJO NAJOBICNIJI..ZA SVAKO VIJEME IMA DRUGU KAPU.....
E moj Jansa, budalo nezahvalna, da ne bi te zvijezde djeca bi ti danas pricla njemacki a ti bi cistio stale beckim frajlama. A sada, kada si tako super nezavisan i slobodan, zemlja ti je toliko vazna da je ne razlikuju od Slovacke!
e moj jansa, da nije bilo te zvijezede, danas bi vi bili nekakva \'najjuznija Koruska\' i svakog petka bi vozili sir u kruske u Bec na prodaju ...
Svaka čast, jedanput za svagda završit s onim koji još uvijek žive u 1945. godini. Ovi iz udruga će, kao i svi, prije ili kasnije pod zemlju, tako da njih treba trpit još koju godinu i to je to. Doviđenja.
Jansa je obican kreten.
NIKAD VISE!!! MOJI PRIJATELJI BOSNJACI!!!! IMATE VI PRIJATELJA NISTE SAMI SAMO NIKAD SMRDONJAMA CHETNICKIM NEVEJERUJTE VISE!!!!!! STO DALJE OD GOVANA!!!!!!
Sta je, ja sam upravu! A pogotovo vi bosnjaci si trebaju probuditi, dok jos ima malo vremena. Nikad vise nevjerujete chetnicke zablude. Sad su partizani i jugosloveni dok istovremeno rehabilitiraju Drazu, jednog od najvecih grobara bosnjackog naroda. Sad su sami, niko ih ziv nece, i majka rusija nece vise. NIKAD VISE TE ZABLUDE!!!!!!!!!
jos samo bosnjacke cettokomunjare ispranog mozga ustaju pred Bravarevom slikom i kunu se petokrakom
Ne (....) lupaj Jansa majke ti! A i nije neki covjek da ga slusaju mase....
Janez, legendo.
Ima i pravo!
bice i ovaj janez neki nas bosanac cim je tako nacionalno osvijesten
jedan od mesara bivse juge sve je uradio da se docepa vlasti
Ti si vlada pod.tom zvijezdom licemjeru