Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biden zaposljava kolege iz osnovne
Svi bi mi zaposlili oko sebe ljude kojima vjerujemo... Slabo ce neko dovesti nepoznatog iskusnog za zamjenika, pomocnika ...
Žena je bila na najbitnijoj poziciji na svijetu, na čelu Federanlh rezervi. Tu ti predsjednici jedu iz ruke. Dakle ima top reference, a vjerovatno je i pamecenje onda dobro služi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Valja vidjet da mlade snage preuzimaju vazne funkcije na malidim svjet ostaje
Hebote sve Jevreji cijela administracija
Ja konto Master Yoda vaskrsnuo i stavio masku
Gerijatrija
Prosjecne godine u bijeloj kuci ca 79.
2 dana mlada od Biblije hahahahahaahhaah
A dva starija od Isusovog magareta
Ovi u Americi zaredali po staračkim.domovima i poceli zaposljavati fosile
Ma ovo zena imala zivotnu zelju da bude ministrica pa da joj ispuni zelju, ionako nece dugo. A poslije nje ce doci mlada snaga.
Ovaj kao da je u našoj državi odrastao! Ovo su ljudi koji su najpoželjniji na odgovornim funkcijama mudrih lidera! Postavi ovakvog i radi šta hoće i kako hoće, a ovaj postavljeni se toga i ne sjeća :) Posebno je ova mladost i iskustvo poželjno tamo gdje se odlučuje o novcu...
U cvijetu mladosti kru' te 'ebo 😂😂😂
Joe i Janet,200 godina...ogromno iskustvo.
Ova je Bidenu bila učiteljica u osnovnoj školi.
Biden raspisao konkurs za nove ministe, prednost imaju osobe starije od 80 godina
Globalisti postavljaju stare ljude, da oni je vi stekli popularnost i utjecaj i izeli furceta.. i da ih se mogu lako rjesiti ako se osile. Kao sto katolicka crkva bira papu.
Trumpovo godiste, samo se za razliku od njega ne farba :)