Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ga ne proglasise teroristom?
osevapio bi se da si umjesto u kino u Koloradu uletio kod nas na sjednicu parlamenta i poroko ih, ne bi ti sad glava visila o koncu a pomogo bi ovom jadnom narodu ... ti našo pucat u kinu
ja sam zakljucila da je ovo pravosudje, ljudska prava etc jedno veliko bullshit! sta se ima sudit jednom ovakvom manijaku!? trositi drzavne pare na njega? hranit ga u zatvoru? cemu postupanje prema njemu dostojno covjeka!? to treba zatvorit i na zivo vadit organ po organ, 12 mrtvih, 12 organa, a onda ga baciti negdje u divljinu medju vukove da dovrse posao.... i ni to nece nadoknaditi bol i patnju koju osjecaju porodice 12 mrtvih, i svih ranjenih u njegovom ludjackom pohodu!