Poslao svesku s opisom napada
0
James Holmes bio psihijatrijski pacijent
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijenica je da su muslimani tj.islamisti najvece teroriste u svijetu.A zao mi je samo sto ih nije porokao jos vise zasluzili su ameri mnogo vise...
a jeste iskompleksirani sa tim terorizmom-ša vam je ba....uzivajte u Ramazanu!
kakav ba Dzoker, meni ovaj lici na klovna, divi mu cefa, pa kad ga pogledas da puknes od smijeha.....
pa ovo je cuveni prijatelj bosne i njezine prirode tim klensi bio je on meni odmah sumnjiv
Ok, znači ovaj je osumljičen, Benjo je osumljičen i sve ostale budale su osumljičene. A kad neko počini manji zločin (tipa krađa Hayat mobitela), onda je lopov (bez osumljičena).
upravo kao što reće purex,smješten u hotel,u šlanini na čistom zraku i lagano šernja,terapije,igrice i poslije kući oporavljen.
Sve samo ne i terorista... Kako je krenulo napraviti ce musli i. od njega...
I šta će biti? Umobolan momak, doživotno optužen i smješten u nekoj finoj instituciji, u planinama će biti smješten naravno gdje će imati sve što poželi u životu, liječiće se od igrica, bijesa i kompleksa...boli ga racku...
Krschanski terorista