Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će Libija i Sirija poslati oružje jadnim demontrantima isto kao što je Sarkozi naoružavao kozojebe po Arapskom svijetu.
Nakon svake ovakve revolucije na vlast dođu još gori,ljigaviji i podliji vlastodršci.
Ovo je rezultat kolonizacije. Dok su drpali po kolonijama i uživali bilo je dobro. Sad kad je došao čas da i sami trebaju da financiraju državu, protestuju. Hoće sve naj modernije, a love nema, a i treba odnekle izdržavat vaše socijalne zakone.
A ovaj nas glupi narod se digne da protestuje i politicari namazani ih ubjede da je politicki protest, i prestanu, a dodik jos zaprijeti raji i oni jadni nisu smjeli ni izaci... koliko smo svi zaostali a sve najskuplje imamo u evropi
Odes u Pariz kad i tamo belaj hahahaha
treba oružje podjeliti demonstrantima, pomoći demokratiju, tako zapad svugdje pomaže
Gdje je “sloboda govora”, “demokratija”?
Moju pozornost privuku jedino feministički protesti, uvijek ima nekih sisa.
@SDAjeNajgoraBagra Definitivno
Jake sise, sve ravne ko daske!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)