Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/w atch?v=QiTwlRn6r4o&featu re=player_embedded#! Ma ovdje talibana nigdje na vidiku nije bilo...ovo je isceniran napad kako bi sa snimkom akcije otisli kucama i ucinili sebe herojima . Da su ih talibani napali, bilo bi ovdje dosta mrtvih...amerikanaca i njihovih pudlica.
NATO je potvrdio danas da oni istražuju najnovija u. bojstva afganistanskih civila od strane koalicijskih snaga , nakon što su vojnici otvorile vatru na kuću u Sangin Distriktu ,u provinciji Helmand, u. bivši najmanje pet osoba. ink http://www.uruknet.info/?p=m73147&hd=&size=1&l=e
Povecani gubici Afganistanske vojske Pise ;Muhammad Hassan Khitab 22. prosinac 2010 god. - www.uruknet.info KABUL (PAN) : Šezdeset i tri vojnika Afganistanske nacionalne vojske (ANA) u. bijeno je u posljednjih mjesec dana, u usporedbi s 43 smrtnih slučajeva u studenom, izjavio je u srijedu glasnogovornik ministarstva odbrane . Uzroci p. ogibija vojnika su bombe uz cestu rekao je general Zahir Azimi ,dodajući da je prošlo nedjeljni istovremeni napad u Kabulu i pokrajinama Kunduz također povećao broj žrtava.U proteklih godinu dana, 806 vojnika p. oginulo je u cijeloj zemlji. Trenutno, Avganistanske snage broje oko 150.000 ljudi dok ,se uskoro očekuje povecanje do 171, 600 pripadnika. Izvor-SS / blato
Pogledajte nevjerojatnu snimku borbe s Talibanima Da američki vojnici još uvijek redovito koriste razne internetske stranice unatoč napisima o zabranama, potvrđuje i video koji je u nedjelju objavljen na YouTubeu, a riječ je o vojnicima SAD-a koji su upali u zasjedu. Skupina američkih vojnika upala je u zasjedu talibana u Afganistanu, a zapovjednik postrojbe nosio je kameru na kacigi pomoću koje je snimljen cijeli događaj. Iako točna lokacija napada nije poznata, na snimci je vidljivo da je među američkim vojnicima na trenutak zavlada panika, te da nisu bili u blizini neke baze ili većeg grada. Na samom početku snimke vidljivo je kako je u cijeloj zbrci prilikom napada zapovjednik postrojbe umalo upucao svog vojnika koji mu je pretrčavao ispred puške. http://danas.net.hr/svijet/page/2010/12/20/0506006.html http://www.youtube.com/watch?v=QiTwlRn6r4o&feature=player_embedded#!