Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije, ovaj Jutarnje, zaljevao sam pesticidima polje iznad Bukovice Kad se iznenada, na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio Neki objekat nepoznat koji je bio blještav Ustvari mjenjo je boju Ustvari bio je žut, zelenkaste boje Povremeno
Poslije izmisljenoga strasnoga smrtonosnooga virysa, bocne sterilizacije mladosti, eutanazije starih, bolesnih i iznemoglih. Lupace nas modernim naoruzanjem i ubjedjivati da su vanzemaljci.
Sto bi Hrvati rekli - IZVANZEMALJCI 😜🤣😂
sto bi bosnje rekle migranti, bruderi
oboje ste budale
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NLO ne znaci vanzemaljci. Opustite se, civilizacija koja je toliko razvijena da moze putovati medju zvijezdama bi nas potukla u par minuta, a ne da se sakrivaju.
Et nek si ti takav pametan nama reko.
Mda, taman bi vi tako mirno izjavili da Rusi i Kinezi imaju letjelice koje vi jedva da možete i upratiti.
Heil Hydra!!!
El Bak eu svom privatnom avionu ide u Tursku
Mulder i Skali u peMziji!
Bajke
Iznad Laktasa
Edo majka refren ko cajka u gaćama štaka Edo zine...
Vojne tehnologije su 30 godina ispred civilnih
NLO postoji, dokaza je mnoštvo. Mnogo je onih lažnih, izmišljenih a mnogo i autentičnih, vjerodostojnih. NLO kao letjelice postoje ali izvanzemaljske nisu. Ta vrsta pitanja se može svrstati u pitanja o porijeklu piramida i njihovim graditeljima jer blokove od 3 tone i teže nije ljudska ruka mogla dizati na visine i vući ih nekim nasipima.
Ne da ne znaju sta je,nego suradjuju sa njima i prave budalama citav svijet
Prvi dokumentovani izvještaji su bili prije skoro 100 godina kad se nije znalo za mlazni pogon. Rusija i Kina nisu tada znali ni za žvakaću gumu
Kakvi Rusi i Kinezi, Rumuni! Dačija Samolet! Logan po gradu, Duster po šumi, Samolet po zraku.
Ovo je ozbiljna tema, prvi pur Americka vlada priznaje da postoje NLO i da ne znaju sta je. Ako ste citali intervju pilota rekao je da nemaju motor krila i da se krecu na nacin da ruse zakone fizike. Neki od njih su cak snimljeni kako lete i odjednom nestaju ispod mora.
Ne mogu se zakoni fizike 'srušiti', nego je pojava nepoznata, tj. neistražena.
Vidi, nisu onu priznali da vanzemaljci postoje, nego jednostavno nisu ništa spominjali u vezi ovog NLO.a ( Nacionalna sigurnost, zaštićeno i tjt) Iako sam siguran da postoji jos negdje život, mimo na Zemlji, ne vjerujem da bi takav snimak procurio u javnost. Tako da, čisto sumnjam da je ovo bio neki vanzemaljac. Pozdrav 🤗
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nobody gives a shit.