Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirija je bila normalna zemlja i sada je ratni poligon za velike sile. Turizam sa svojih preko milijardu dolara prihoda je bio sve značajnija gospodarska grana. Proizvodnja pamučnog vlakna iznosila je 272 000 tona i bila je 10. u svijetu. Sirija je bila 4. u svijetu po proizvodnji maslinovog ulja sa 180 000 tona. Najvažniji sirijski proizvodi su bili nafta i zemni plin. Proizvodnja fosfata je iznosila 2 400 000 tona (10. u svijetu). Itd...itd... Kome je to smetalo?
šta će amerikanci na sirijskoj zemlji????
i to bez ikakvog mandata
Šta će i desetak kojekakvih šiitskih milicija porijeklom iz Iraka?
Još samo da vanzemaljci počnu napadati,jer Amerika tvrdi da će se u dogledno vrijeme i to dogoditi.
ma samo nek nije mir sad xe ameri spucat pricu da si ovi na njihovoj zemlji kao cifuti za palestnice
Ako se ko sjeca nedavnog rokanja po Palestini i Izraelu, onih sistema za presretanje projektila, ehhh to sada ima gotovo svaka vojna baza.
Vjerojatno je puno amerikanaca poginulo
Bosnjaci navijaju za islamske drzave protiv amerike i zapada a vole zapadni novac i njihovu zastitu....kako to obijasniti...dvolicnost ili sta vec?
Tesko jer evo objasnio bi ti neko ali ti ne mozes to skontat
tipicno licemjerje... ljudi ne shvataju da ista vjera ne mora bit vrlina covjeka. Mislim da u Siriji i okolnim zemljama niko nema pojma o Bosni, a i ako ima nije ga briga, samo kod nas se ta uzaludna, toksicna empatija gleda kao nesto pozeljno, nazalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj trajni savjet je da se preselite na selo jer rat velikih razmjera je neizbježan. Naučite da se prehranjujete i da imate vodu. Što dalje od gradova jer u njima će biti mjesta samo za pacove. Biče rata, upozoravam vas. Situacija je eksplozivna.
Smijace se ljudi, i tebi i meni, ali cemo zato nas dvojica to docekati koliko-toliko spremni.
Nikada nisi spreman za rat...samo na samoodbranu, ako i to....Uzmimo da je istina sto kazete, to znaci da ce se uhljebi vratiti kucama??! :)
Podrska za bracu ❤️🤍💙 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 ❤️🤍💙
Iranci zagrizli mamac, ješe izgleda skontali sad ili nikad.
Šta ce Američka baza u Siriji koji djavo
imas ih i u Butmiru, Al vi Islamizovani Srbi tako razmisljate jednostavno volite strane okupatore!
Jbg sta ce Iranci u Siriji ili Turska,Rusija, Izrael.svi traže neke interese.
Iran uzvraća, nije Iran Srbija da kapitulira za 2 mjeseca od NATO udara
Hahhahah e pacenice
Iran je gotovo nemoguce poraziti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ništa samo im vratili,raketa ti raketa mi
Al kajda je najvece zlo