Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je fašistička država.
Izrael jeste okupirao dio teritorije koja je pripadala palestincima, ali treba se malo dublje informisati o sukobima u proslosti i o samoubilackim napadima tamo i kolko cesto su se desavali i gdje i zasto ih vise nema vec odavno, i zasto tolike mjere sigurnosti i zasto samo stariji od 50god. i zasto su naprvili veliki zid itd... Najlakse je reci oni su fasisti ali treba se zapitati kojim drugim nacinom su mogli jevreji da opstanu zivi na tom podrucju vec dugo vremena,jer mnogi bi njih zeljeli da istrijebe skroz.
Nekada su muslimanke u Bosni ovako štitile ćifutkinje od Njemaca, nas slici je čini mi se Tuzla, ako nije Tuzla neka me ispravi ko zna tačno gdje je: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/10287209_802533299771573_248395608_n.jpg?oh=f7f2176d0b767800ab48dffc15d3a3a7&oe=53551015&__gda__=1398090147_28e14ed984d75b286a19e4fd778bb7e4
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
kako bi to bilo da mi ne damo jevrejima da ulaze u sarajevsku sinangogu,da ne mogu ić i na jevrejsko groblje ili da vide sarajevsku haggadu ?
neznam samo zasto se to vec nije desilo, pored ovoliko arapa u sa
Nije ljudski nikome zabraniti ici u svoju bogomolju,a pogotovo u BiH ,najvise Bosnjaci su gostoprimljivi i uvjek veseli,a jevreji i u arapskom svijetu uzivaju sva prava,vise nego po evropi i zapadu,to su samo medijske propagande,nije arapsi svijet samo islamski nego tu su sve vjere,tu je sve pocelo,al eto nekome godi stvarati mrznju u svijetu,a to upravo nicemu ne vodi ,jedino ka padu svijetske ekonomije i razni nemira i ratova.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
napisao bi dosta lijepih rijeci o zidovima, ali se bojim banovanja...
ne postoji nijedna vecinom muslimanska zemlja koja se ekonomski razvila zahvaljujuci svojom pameti bez eksploatisanja prirodnih resursa. to dovoljno govori da je islam postao zastarjeo modus operandi u danasnjem modernom svijetu.
Turska, Malezija, Indonezija, Pakistan? :)
turska - sekularizam malezija . sve kinezi postigli pakistan - zemlja treceg svijeta
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kada god citam nesto o Izraelu, dolaze mi reklame na hebrejskom! Desava li se to jos nekome ili samo meni?
meni reklame nikad ne dolaze.
I kod mene je isti slučaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Ubijao sam ih da bi Vi sutra znali zašto sam ih ubijao" Adolf Hitler
Ti hoces reci da je uredu to sto je Hitler ubijao Jevreje?
lallo nisi ništa bolji od tog gada kojeg si citirao
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovi su baš isprani mozgovi, po cijenu života žele ući u džamiju, i onda se čude što Vatikan vlada svijetom pa sigurno neće ovi isprani mozgovi, Bog je u srcu, ne u zidinama!!
Pa sta ima veze sto zele uci u dzamiju? To je njihovo pravo... Isto kao sto i krscani imaju pravo ulaziti u crkve, jevreji u sinagoge tako i mi mozemo u dzamije. Ti si isprani mozak izgleda. Kako bi tebi bilo da ti neko brani da udjes u tvoju kucu? Vatikan ne vlada svijetom, vec samo dragi Bog. Ispranim mozgovima nazivas ljude koji nemaju pravo ni na sta, koji ne mogu dobiti lijekove u Gazzu ukoliko to Izrael ne dozvoli, koji se godinama bore za ono sto je sveto u Islamu a to je dzamija Al- Aksa. Kako ih mozes nazivati ispranim mozgovima nije mi jasno?
ma vidis da je kucka bolesna!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
pa sto ih Hitelr ne poroka Dragi Boze nema gore nacije na svijetu
"Židovski narod, uza sve svoje prividne intelektualne odlike, ipak je bez ikakve prave kulture. Židov nema nikakvu kulturnu stvaralačku snagu. Židov svih vremena živio je u državama drugih naroda i tamo stvarao svoju vlastitu državu. Ako međunarodni židovski financijski kapital još jedanput ugura europske narode u rat, to će značiti uništenje židovske rase u Europi." Rekao je nekad davno Adolf Hitler.
ja jesu mi na vrh glave ovi iz izreala i palestine, od kad sam se rodio svadaju se, vise traje nego neka dinastija, treba njih svih istjerat i stavit po drugim drzavama i tako problem zavrsien a ovako milajarde su otisle za njihov mir
Zabrane samo ojacavaju suprotnu stranu i sve one koji ih podrzavaju, ako je ovaj "g-din" vec htio da posjeti Al-Aqsa, trebao je to uraditi ali da nikome ne zabranjuje pristup i molitvu. 15. novembra igra Bosna sa Izraelom kvalifikacionu utakmicu u Tel Aviv-u. Dan nakon toga planiram da provedem u Istocnom Jerusalimu a krajnji cilj ce mi biti klanjanje makar jednog namaza u Al-Aqsi.
Mah!
dobri stari hitler
hkhkhk@dabogda tebe Allah srušio i uništio....amin
Allah ne postoji.
https://www.youtube.com/watch?v=PDbLxxvlp38 Zbog nevjere u Boga ,zbog grijeha teškoga ,gorijet cete u vatri ko ce vama pomoci sudnji dan kad nastupi? ...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja ne mrzim jevreje a ne mrzim ni Izraelce već njihov državni sistem i politiku.
sigurno je njihov drzavni sistem i politika pali sa neba, to moze reci samo neki glupan, koji siguran sam gotivi zeljka komsica ili "nasu stranku" a mozda i sdp, u svakom slucaju nesto bolesno...
pitanje je na sta bi svjet licio bez tako prirodno nadarenih trgovaca,bankara itd?
Ko zna , mozda bi bio puno ljepsi .....
prirodno nadareni da zaduze covjeka sa kamatom, e jes ti nadarenost ja bi prije rekao pokvarenost, to moze svako, ali je nama Allah zabranio da zivimo na tudjoj muci. svijet bi sigurno bio bolje mijesto za zivot da nije ovakvih...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stvarno nikako nema smisla zabraniti narodu da ide u svoju bogomolju i moliti se,tu prelaze sve granice ljudskosti,meni licno je veoma drago vidjeti osobe koje posecuju bogomolje ma bilo koje vjere bili,jevreji(cifuti) misle da ispod te dzamije ima skriven kofceg sa magijama napisane na kamenim plocama,navodno one imaju veliku moc,kao naprimjer stvaranje jaki munji i usmeravanje na odredjene ciljeve,razdvajanje mora i jos mnogo toga,a mislio sam da jevreji su malo napredniji al ipak su najzatucaniji narod na svijetu.