Dobrovoljno pristali na kaznu
0
Izraleski par krao predmete iz Aušvica
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmmm zrtve hmm ko jevreji ili jevrejske zrtve pitaj te palestince ko je zrtva oni najbolje znaju
ja konto njih par miliona tamo uguseno, pa izraelci su do 1958 vise palestinaca pobili nego jevreja njemci. toboz zrtve, sta znaci reklama.
IMAL GASA ZA KUPITI!!! NESTALO MI!!! hahahahah
Mozda su predmeti od njihove babe opljackane od nacista?
MA VI STE GIGANTI...TREBALI STE SVE POKRASTI... C C C
Ide cigo ulicom i dere se na sav glas: -Necu da pravim baklavu.. necu! Prolazu cajkan i pita ga: -Dobro bre, ko te tera da pravis baklavu?! - Nekada su se Srbi bavili politikom, Albanci su pravili baklavu , a mi Romi smo krali! -A sada Srbi kradu, Albanci se bave politikom, neću da pravim baklave i tačka!
eee et cifuta djaba ti sve ,,, nego imal sta iz GRAS-a daj nam nase