Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je samo "manja" steta... gdje su ljudski zivoti... rat je besmislena stvar i donosi samo unistenje i haos !
Nije to nikakav sukob nego jevrejska fašističko-cionistička agresija na Gazu pri čemu su jevrejski fašisti počinili genocid nad Palestincima gdje su ubili i preko 500 djece.
:D :D
pretrpjeli materijalnu štetu od 4,5 milijarde... da, ali u granatama, raketama i kerozinu...
Jadni ljudi. Tako to rade ovi sto vode svijet. Naprave sukob pa prodavaju naoruzanje objema stranama i na kraju kad se sukob zavrsi naplate rekonstrukciju svega sto je sruseno!!
kako se to pravi sukob, ako jedna strana nece da ratuje, a druga je napada konstantno, to se drago dince, zove agresija.
Pa ovisi kako gledas. Nijedna strana mislim obicni ljudi tj u ovom slucaju ne jevreji i muslimani ne zele rat. Jednostavno im je nametnut. Pa Izrael neko nije pravio da bi pomogao jevrejima. Vidi obje strane ekstremne hoce rat kako bi prikrili radnje tj. oprale novac. Mislis ti da Hamas ratuje za Palestinu, Gazu itd. Varas se. Svima neko upravlja tj. financira i to se vidi. I Hamas i Izraelske snage imaju istog snabdijevaca i sve ti je tu jasno.
Kakvu li je to štetu Izrael pretrpio...
Ne vjerujem da na naoružanje gledaju kao na štetu, prije kao na investiciju