Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo su naivni mislili da je operacija prestala prestankom ratnih dejstava. Okupacija traje vec godinama, i trajat ce dok ne istrijebe Palestince al nemoj da slucajno to neko nazove genocidom, zvanicni zapad zajedno s cionistima to zove odbrambenim ratom
rekao sam ja to vise puta,nece oni stati..primirje koje su dogovorili je dogovor egipta i izrahell-a,palestinci su izigrani u tome..pripremaju se za dosta strasniji scenario,koji bi cijeli svijet dovesti do propasti,a kad krene nema nazad..lijep pozdrav
Tesko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ništa plaho čudno unazad 60 godina
Boze dragi, hoce li ikad doci kraj ovom cionistockom divljastvu ?
Hoće,religijski je to provjereno ;)
amerikanci ovo mora stati... ovo podivljalo dijete morate smiriti !
aparheid zvani izarel na americki nacin,nemojte slucajno da neko nazove ovaj teristicki cin terorizmom nisu oni srusili explozivom mljekaru neg bagerima.
Ta Gandijevska politika ce unistiti Zapadnu obalu, bolje im je da su umjesto te mljekare i mlijeka napravili fabriku oruzija i proizvodili rakete da se odbrane od aparhejda ..
Majmuni prezreni!
DEATH TO KIKES ...dok govna ruse tudje....mi u medjuvremenu pustamo da otvaraju svoje institucije...tolerancija....
haram je traziti gradjevinsku od cionista ! braco, graditi na crno a Allah sve vidi ! Allah je najveci !
Ovo je detaljno planiran genocid i pokusaj da otjeraju Palestince iz Palestine. Cilj im je da uzmu citavu Palestinu i da jevreji tu budu u apsolutnoj vecini. Da bi ostvarili ubijaju, ruse i bombarduju. I to im se dopusta. SMRT CIONIZMU!
Izraelci i Palestinci treba da žive u miru u svoje dvije domovine - Izraelu i Palestini.
Genocid u nastavku! Sve previše dugo traje da bi se oprostilo i zaboravilo!
ja nisam nikad ni cuo ni vidio vece zlotvore od ovih izraelaca.
Jesi, evo ih u tzv hislamskoj državi
Kako nema ovih ćifutoljubaca da kažu kako je opet Hamas kriv što jevrejski fašisti ruše palestinske objekte.
a kod nas fabrike ruše i uništravaju domaći izdajnici ... koje smo, usput budi rečeno, demokratski izabrali na izborima
Veliko hvala gospodine Hitler!
Nahlađen si jarane. Trebas terapiju pod hitno.
Cetnicka teorija Pobi, rastjeraj, popali, da povratka nema E kako se cetnici zaHebase u toj teoriji tako ce i cifuti
znate li vi da su Zidovi najvece kukavice ? svo ubijanje i ranjavanje se vrsi iza zidina i sa sigurnih mjesta. nikad ih necete vidjeti u pjesadijskoj borbi. ukoliko nisu sve vecc srusili. pa onda ulaze kao "heroji".
Izvini al veze nemas o cemu pricas. Daleko od tog da branim cioniste al brate IDF ima najbolju vojsku na svijetu, posebno su obuceni za urbane pjesadijske borbe, druge zemlje salju svoje specijalce u Izrael da vjezbaju tamo. Izrazito militantna i agresivna drzava.