Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto 2001 kad su amerikanci u ruševinama našli pasoše otmičara aviona. Inače afganistanski pasosi se rade od legure legure titana i kriptonita
novinari koji bi pisali istinu bili bi fizicki eliminisani od strane cia i mosada...pa pisu sta im ovi narede...
Jarane svi otmičari i orhanizatori su bili Arapi ni jedan jedini nije bio Afganistanac. I to je logično bilo Željki da 20 godina podrzaje agresiju na Afganistan i okupaciju, ode tamo u uniformi armije, a danas mu fol smeta okupacija Gaze i ambasadorica...samo suplje daj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bitno je plasirati laz, bez ijednog dokaza, samo nek mase citaju, 100 puta ponovljena laz postaje istina, ali kod ljudi bez mozga.
A ti, odnekud, znaš pravu istinu?!
Uz pomoc klixa
mora da je pisao i da decu bacaju lavovima.
ee klinje židova
Pa jel vise moguce sa sve ovo prolazi covjece. Sta je sa pomozi.ba jesul broj aktivirali ili ne smiju dok se malo ne s legne, sta je s nasih influensercica i oni se boje da ce se profili pogasit.
Klix u f-ji Cionizma!
Klasicno podmetanje "dokaza" kako bi se opravdalo nadolazece divljanje. Isti scenario kao za WTC.
Kada pitaš amere, kako su oni tornjevi mogli onako samo urušiti se, kažu od velike temperature koja je nastala paljenjem kerozina, topila se željezna konstrukcija. Ali su ipak našli saudijski ili neki drugi pasoš čitav i kažu to je od otmičara aviona. Stvarno je blesav ko u to vjeruje.
Izjaviše ubice civila!
Izraelu ne vjerujem ništa. Šire dezinfprmacije da bi opravdali svoje zločine.
Pa zato vi da ih prestignete sa brojem ubijeni cuvila
bravo za Hamas,bravo za hezbollah. živila Palestina
Hitler je djecija igra u poredjenju sa ovim fasistima i zlocincima hamasa.
A šta ako je dio ili većina taoca poginulo u onim strašnim granatiranjima i sada svojoj javnosti to prikazuju kao ubistvo od strane Hamasa? Da se to ispostavi kao istina, znamo koliko bi to izazvalo bijes jevreja protiv Natanjahua i njegove fašističke vlade.
Kako ovako promovisete Izraelsku propagandu. Cuj cilj ubiti sto vise civila, kakve su to gluposti? Kakav ste vi portal?
A ovo bas zvuci providno znaci, ovo ni djeca nebi povjerovala, klasicna propganda, cuj cilj ubiti sto vise civila🤣, ni oni na koncertu nisu bas nevini kako ih predstavljaju.
Ma lazu puno, a niko ne pise sto su pustili zenu i djecu, rekli joj idi kuci, znaci ona prica da su je pustili.