Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kaže sultan 🤣🤣, samo paradira isto kao i Putin. Mada Putin je skupio muda i ušao u rat, traljavo, all je skupio muda ipak, Sultan i Arapi samo laju. Iran me je posebno razočarao
Arapski lideri su izdajnici i plaćene kukavice, ali hvala bogu to palestinska djeca znaju.
I da li je ista jasno praznoglavima koji na nasim prostorima prizivaju neko drugo poluvrijeme. Ovako bi svijet samo posmatrao, a narocito se ne bi petljali turci - u koje se kunete mnogi - mozda koji kamion ulja i brasna (da preproda standardna ekipa :)) vjerovatno ni to. Njihov vodja na kojeg mnogi ovdje svr**ju bi na nekoj presici zaprijetio prstom i rekao da to sto se desava se mora nazvati pravim imenom te da je duboko zabrinut, a zatim bi pozurio na svoj planirani rucak.
Mir nema cijenu. Postovanje prema sebi isto kao i prema drugom, drugacijem, saradnja suzivot prijateljstvo - samo je to put naprijed.
Etnicko ciscenje Gaze okupacija preostalog palestinakog prostor Hico hebemo ti mater sto posao ne zavrsi kako treba
Ako ce to skratit patnje i stradanja onda imajte podrsku, al cinjenica je da se u tim situacijama samo produzava agonija stoga stop, stop ako je ikako moguće.
Ako ce to skratit patnje i stradanja onda imajte podrsku, al cinjenica je da se u tim situacijama samo produzava agonija stoga stop, stop ako je ikako moguće.
Cionisti najveće zlo na zemlji.Genicidni monstrumi a svijet gleda i na njihovoj je strani zato sto su glavne banke u rukama cionista.
Ovo je veći razlog za 3 svjetski rat nego napad Hitlera na poljsku ..Žalosno al tako je ,situacija nie dobra .
Ništa podzemni tuneli,Hamas gerila,ulične borbe,ne smiju ući u gazu itd. Podsjeća na mitomaniju o čelični azovstal u Ukrajini.
A disu hamasovci da ih sa zoljama razvale. nista lakse nek uce od ukrainaca. Oni izprovocirali belaj sad se sakrili u misije rupe. Zali boze cuvila ugazi.
Razlika je sto Palestinci za razliku od Ukrajinaca ne dobijaju nato oružje
Izgleda da su bas odlucili da zauzmu ovo sve,jer su obezbjedili da cijeli svijet ne smije pisnuti.
Sramota za cijeli svijet
Apsulutno nepravedna agresija. Kamen protiv granate.
ajde sad hamas pokazite se,nemojte se sad kriti iza zena i djece
Pa evo zadnje vijesti govore da su ih ponovo izbacili
Njima je to vježba, njihove granice su od Nila do Eufrata, valja osvojiti sve susjede.
E kod nas je vec presjeceno sinocnjom pobjedom Cengica,zalosno za jedan narod da su izabrali covjeka iz trojke sa FAKE diplomom kod iz rs,najvise je dobio glasova na Vratniku i Kovacima gdje se nalazi Sehidsko mezarje gdje su ukopani najbolji i najhrabriji sinovi nase drzave,e ne mogu da zamislim mozgove ljudi da su dali glas komunjarma koji su nas htjeli izbrisati sa ovih prostora,sramota nek vas bude sve i nama kao narodu 100 Genocida da nam urade mi bi to vrlo brzo zaboravili,nazalost.
"Ubio bih i mogao sam da ubijem sav jevrejski narod! Ali sam ostavio broj da bi svet video zašto sam ih ubijao" umjetnik Adolf 💪
Ti si oboleo
Pa to im i jest cilj.