Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su se susreli kineski predsjendik i erdoan, ovaj ni riječi o milionima muslimana u zatvorima. A Saudijska arabija dala neku titulu za posebna prijateljstva indijskom predsjedniku iako je poslao hiljade vojnika na kašmir, gdje preko 10mil. muslimana živi pod tešlim uslovima. Sad se našla jedna siromašna i podjeljena država BiH kritizovati izrael. Samo kad nekontaš sretan...
pa i trebate kad ti metuzalemi 50 godina nisu u stanju da se naoružaju i da se odbrane
Izrael je Palestina!!!
Nikad bio. Kad je postojalo carstvo Izraela i Judeje arapi su kopali zensku djecu u pijesak.
Desetljećima se nudilo rješenje dvije države na koju je Izrael pristajao i sa puno manjom teritorijom od ove, samo da Arapi bace oružje i prestanu ratovati, desetljećima Arapi odbijaju i ubijaju ostale Arape i Židove oko sebe. Vide li gdje je Izrael sada a na čemu su Zapadna obala i Gaza ostale?
Bosnjacima ne odgovara istina pa stavljaju minuse na sasvim tacan komentar
Bosnje da slave, sto za komsiju imaju Srbe a ne Izraelce!
@VitezIstine Genocidni narod i jedni i drugi i svi na svoj nacin psihicki poremeceni.
@sanjo87 Nisam ni rekao da ima, ali će biti kad tad. Dogoriće jednom do kuća i onima koji misle da su nedodirljivi i da ih se ne tiče, KSA naprimjer.
Kad tad će arapske države doći pameti i stvoriti političku i vojnu uniju u kojoj će napad na bilo koju od država biti napad na cijelu uniju. Tada će Izrael kmečati ko kuja. Nema više rušiti Palestinu a svi šute, rušiti Irak a svi šute, rušiti Afganistan, Siriju, Libiju, Liban, a svi šute...
oce krc. nema tu jedinstva
Da imaš išta u glavi onda bi znao da je se to već bilo desilo . I dobili su svi cjelokupno po p....ci. Izrael je za arape pencilin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne bi me čudilo od njih više ništa... a pitam se kad će on više sići sa pozicije... na poziciji je više nego Hitler 😅
...a i cionističko ghovno se ponaša ko Hitler
More al u *urcu
Radi toga žive u vječitom strahu, i nikad neće biti rahat i biti mirni, do kraja života život u strahu.