Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u agresiji tzv Izraela na Palestinu, tzv Izrael se koristi svim mogućim lažima, kako bi manipulisalo svjetskok javnosti, izmišljajući razne laži, kao recimo "bebe odrubljenih glava" koje niko nije vidio, i još mnogo toga,
Lako je naci negativan razlog i prihvatiti isti 'covjeku koji mrzi'
ovih 1400- izrael je poslje potvrdio da je 1200 konacni broj...bi bili i jesu katrastrofa..ali zapad kakav svijet gradi hiljade ubijeni su postale normalne na vjestima....pa nek se zapita svijet i izrael zašto su doveli svijet u stanje da su ubijanja normalna...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hitler je znao...
FREE izrajel
Ne može norma čovječanstva biti okupacija Palestine mimo svih rezolucija UN-a i naseljavanje jevreja imigranata na okupirana područja.
ne razumijem cemu ove analize..sami su se ogolili..besmislene su dodatne analize...a braca muslimani jucer u skupom hotelu, pozivaju na razum... gori su mi oni od cionista!
Najteže je što su oni opovrgli vjerovanje da pripadaju civilizovanim homo sapiensu. I ja sam kontala da su ljudi. Sad znam da nisu.
Ne da smo spoznali da nisu ljude, vec svakim danom oni svijetu pokazuju da su gori od zvijeri. I ovdje je bio rat, ali ovako nesto ja ne vidjeh...
jeli 1400 ili 1200?
Ma i Risto Đogo bi im pozavidio.
To se ne zove bitka, nego klanje djece i zena. Vi hamasa niste ni vidjeli a ni muda nemate.
Samo je jedan zločinac u nedavnoj prošlosti i agresiji na BIH je imao bolji prosjek, 1:20 je genocid a šta je 1.100?
Raspo se
Eto svijet (ne cijeli jer ima ih koji te podržavaju ) ne vidi i treba tebi i tvojim lažima da vjeruje. Koji je predsjednik agresorske vojske ikad davao realne izjave NIKAD NI JEDAN tako i ti.
To sto izraelova vojska radi je exsterminacija palestinaca. Genocid je kad bombas ljude u nestanak. Ko ima oci vidjece da izrael podrzava i propagira MRZNJU i da dokaze da covjek MRZNJOM moze stvoriti sebi mir, srecu, i normalnost u zivotu. Nepita se taj izraelac sta ce biti sa petoro djece koja prezive bombanje, silom prirode ce svoj zivot usmjeriti u iste stvari kao inkursija i ubijanje izraelaca kao i 7og. Da izrael otjera sve palestince, opet ce oni da se vrate i svete izraelcima.
Tamo nije rat. Tamo vrše gen0cld!
Hag je vas dom.