Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jadnici pomazu vam dvije od 4 najjace vojske na svijetu protiv Irana
pomazu im i cak i protiv onih jadnih palestinskih civila
tebra moj cionacisti su jedino jaki na Palestinskim zenama, djeci i civilima a u sukobu s Iranom Iran bi ih izbriso s lica zemlje u roku 24h 🇧🇦❤️🇮🇷❤️🇵🇸
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HEROJ!!! u gusto naseljene palestinsku djecu baca bombu od 500kg. Koja je ovo perverzija istine. De jos dodajte kako ubija neduzne u najmodernijem avionu na svijetu, koju jaku masinu avion ima, koju naucnu-inteligenciju avion ima, kako je pilot isti JUNAK ko iz filma TOP GUN, kako se tusira prije masakra. I sta ja ako sam palestinac trebao bi ih psovati i klesti a da sam izraelac trebao bih pricat kako je pravda zadovoljena ubijajuci ljude bombama od 500kg citave generacije neduznih ljudi.
situacija nimalo nije jednostavna,moje misljenje je da ce izrael upotrijebiti nuklearno naoruzanje da bi uvjerili komsiluk da su oni jedina sila i da im je to jeidna sansa da kosiluk drze u strahu od njih,naravno uz pomoc zapada
Nek ih je Iran isamarao, bijednici jedni genocidni. Da im nije Amerike, bjezali bi glavom bez obzira, vec sad nakon iranskog napada prepun aerodrom tel Aviva u jednom pravcu van zemlje.
Nemam simpatije niti prema Cionistima ali i Iranu. Realno čim CNN i ostala Zapadna Kabala gura pricu kako su njihovi sustavi sve srusili sto je Iran ispalio. Odmah znam da je istina upravo suprotna. Dovoljno je bilo vidjeti sasrna lica Bibija i kompanije u nekom bunkeru tijekom live prijenosa na CNN. Iran je ispišao Amere i Cioniste.
Ti si jadniče izmet kao cijeli tvoj narod.
Dabogda vam to bila satodnevnica. Cijeli zivot
ne pada mi na pamet da branim cioniste (nekad sam ih zvao jevjere ali od opsade Gaze i za mene su cionisti) ali ovima koji govore da su cionisti kukavice porucivam da obnove malo svoje znanje povijesti jer cionisti su se odbranili vise puta od napada susjednih zemalja. Citajte o ratu 6 dana kad su pobijedili skupa Egipat, Siriju i Jordan.
Većih lažova a gorih ubica od Židova svijet ne poznaje. Nije njih džaba Bog prokleo, s druge strane On nije nepravedan i vidimo da su Jevreji izuzetno inteligentni i napredni, ali to iskorištavaju da bi druge potlačili ubijali. Čast izuzecima ...
A najavljen vam napad 3 dana ranije. A ispalili su najslabije iz arsenala. A šta je doletilo juče iz Libanona na Iron zna li se šta, nije niko ni primjetio.
..bo vam pilot mamaru!
Kav monstrum i životinja možeš biti kada su danas ubili 15-toro dijece koja su se igrala??
HRabri cionisticki djecoubojica. Sto nije ispricao koliko je Palestinske djece masakrirao. UZP glasilo Klix mu jos promociju radi ali Allah je najveci i on strasno kaznjava.
Sigurno da mu je to bila slozenija misija nego gadjati djecu i zene u redu za hljeb i vodu
Btw. Ovo sto oni ruse su uglavnom jeftini iranski dronovi, a rusili su ih skupocjenim (od 1,5 do 3,5 miliona dolara) aviJonskim raketama. Krstarece rakete su skidane razlicitim antiraketnim sistemima, a balisticke su uglavnom probijale odbranu jer se krecu ogromnim brzinama i nije bilo vremena za reakciju. Sta bi tek bilo da su ih napali hipersonicnim raketama, koje Iran cuva za direktnog sukoba sa tzv. Izraelom ;)
Jednog trenutka obaraš letjelice a drugog masakriraš bespomoćnu palestinsku djecu
.. pilot.. .ovnovod !
Iranci pospremili malo po skladistima. Poslali im leteci otpad i opet ih debelo zabavili.
Ispovijest jednog ubice
A svakodnevni bezopasni posao je bombardovanje Palestine!