Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzehennem ce govoriti: ima li jos?
@gooUser1682492768 Bajke su na drugom članku! 😂😂😂😂😂😂
@YahyaSinwar Bajke su na drugom članku! 😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hiljade Palestinskedjece je sahranjeno u ruševinama
Baš tužno. A slike 20.000 ubijenih, 7000 djece,50.000 unakaženih. Više od 1,5 miliona "izmještenih" u "savremene" konclogore na jugu Gaze u kojim ih ubijaju granatama i fosforom (još samo fale gasne komore), ostavjaju bez hrane, vode, lijekova.. p.s. samo veta i veta mr Blinken! A onda se cionistički zlotvori sjete Hanuke.
Ne dao Bog ovo nikome da dočeka. Utjeha neka mu bude da ga je dočekao i do puške da mu uzraste. Maleni u Gazi su otišli u pelenama.
A benjamin svog sina sakrio na Floridi, ma pajkre stoko
ahahahaah ćifut omastio metak
Eto kako si ga odgajao da ti je sad glavu izgubio, koja je cijena toga, sto ce vas masa bez djece ostat idioti
fol mu sin unutra
Elhamdulillah
Wow, smece koje je ojadilo hiljade porodica i ko zna koliko djece ubio
Mrtvac mrtvi!
Zato sef Hamasa u Qatru,lagano,rolex,nova s klasa i pametuje!!!
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸Free Palestine🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Znaci ima milion snimaka i slika kako se ubijaju civili,djeca gaze...Preko 10.000 djece je ubijeno a klix i Avaz od strane Danijela Hadzovica uporno pisu o izraelcima kao zrtve,sram da Vas bude...Biti ce te pitani jednog dana za Vasa djela,ma koje god vjere bili...Lazovi bjelosvjetski
Masallah terorista manje
Volio sam da je njih 1000 drugi poginulo samo da nije on
Licemjerje čak i u smrti mladog čovjeka. Na sahranu ministrovom sinu došao Netanjahu, ali ne i na sahranu stotina drugih poginulih izraelskih mladića. Oni nisu važni, oni su samo sredstvo za ostvarenje nekih mračnih ciljeva. I govori idiot o jednoj ugašenoj svijeći koja je bila u vojničkoj uniformi, dok je ugasio hiljade drugih - dječijih.