Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni namjerno u fokus stavljaju Hamas a zapravo brišu Palestince
Budalo jedna ne zanosi se to što Vi sanjate možete ostvariti samo sa Jednookim ako je tu izvedite ga da raja vidi ali pazi i to neće trajati dugo ta Vaša sila da upravljate cjelim svijetom a onda nastupa SPEKTAKL!
Genocidna bagra
On izleda nije zaprijetio Hamasu, nego cijeloj Palestini i njenom narodu....
Ahaahahaha
Hajd' da nesto naucimo: Holokaust (1941-1945) je isto kao i Nagba 1948 ... znace obje rijeci KATASTROFA. Holokaust se desavao od 1939-1945 ca. 6 godina - Nakba TRAJE od 1948 godine....
To ste rekli i '73., i ništa se evo nije promijenilo ni '23. Još ste u ratu. Dokle? Dok ne stigne Mesija? Ne znam ima li onda više smisla?
Pa Egipcani su vam tri dana prije napada javili da vam se to sprema. Pustili ste da vam se infiltriraju pobiju civile i sada imate jak razlog da zbrisete Gazu i uzmete teritoriju.
Kako je glup, pa to su pokusao hitler sa vama i nije uspio, glupane glupi.
Pa to pokušavate 50 godina u čemu je razlika?
Ispravka, 75 godina
Tako je Hitler htio vas da zbrise isto.
Šta je pakšu,još niste zauzeli Gazu
ISTI HITLER. FASISTA I ONI PRICAJU O HOLOKAUSTU TO SADA ISPADA DA IM JE SAMO PARAVAN ZALOSNO KAKO SVE ZABORAVISE U PROSLOSTI STO JE BILO
cisto zlo mu viri iz ociju
To će se desiti smo oko nikog ne ostave na životu, a izgleda to im je i plan. Naravno da je mossad znao za sve ovo. Pustili su sve ovo da se desi kako bi imali izgovor za zauzimanjem ono malo prostora što je ostalo a što nije u jevrejskim rukama. Nije njih briga za živote njihovih građana, koji su pobijeni. Oni su i htjeli da slika bude baš ovakva kakva jeste
Brisete vi Hamas sa zemlje od osamdestih. Bolje nadjite neko humano rjesenje i ne tretirajte ljude kao zivotinje. Vise se prica o vasih 700 zrtava nego o milionima Palestinaca.