Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIDOVI SU PREZIVJELI HOLOKAUST I GENOCID PRED OCIMA CITAVOG SVIJETA. SAD ISTU STVAR RADE DRUGOM NARODU SA SVOJOM CIONISTICKOM STRATEGIJOM. NESHVATLJIVO DA SE NISTA NISU NAUCILI NA SVOJOJ KOZI DOK SU PATILI☝️️
Ma Holokaust je preuveličan i izmišljen. Na hiljade jevreja bili su Hitlerovi vojnici. Neki od njih bili su čak i visokorangirani oficiri Hitlerovog rajha. Toliko o "sistematskom" istrebljivanju jevreja od strane nacista.
E jebiga, Izrael je najjaca armija na bliskom istoku koju podrzava SAD, Hamas je na nivou lose opremljene policije - normalno da Hamas nema nikakvih sansi protiv njih. Zao mi je Palestinaca, ali Izraelci su fenomenalno politicki odigrali pedesetih godina proslog stoljeca i danas su u neuporedivo boljoj poziciji od Palestinaca.
Najjača armija koju je mali Hezbolah 2006. polupao kao beba zvečku :)
"Lieberman je dodao da će Izrael podići blokadu Gaze i pomoći u njenoj obnovi pod uslovom da Hamas prekine svoje aktivnosti protiv Izraela." Ovaj prijedlog bi svatko normalan prihvatio osim terorističke organizacije poput Hamasa, koja više štete nanosi lokalnom arapskom stanovništvu nego Židovima...
Do sada sve moguce prijedloge su odbacivali. 3x su odbacili ideju da imaju svoju drzavu, zadnji put na takav prijedlog su napustili pregovore i zapoceli rat. Mainstream mediji ne prikazuju na stotine teroristickih napada svake godine, a 12x do sada sad su ove godine raketirali Izrael. Koriste civile i civilne zgrade kao stit i onda kada izrael legitimno uzvrati prikazuju iste kao zrtve. Nije svijet lud i sve to vidi, zato je Izrael svjetski priznata drzava, a "palestina" leglo terorizma.
jed vidio sto su fini cionisti... mamu vam
bojim se da ne doživimo istu stvar, jer nas vode pametnjakovići
napraviti prijevod Talmuda da mozemo ovo kontati
sve ide bas upravo prema tome, ako krene slijedeći rat sa Hamasom, do bi cionističkoj tvorevini bio i posljednji. 2022. bi trebala biti ta godina
@drinsky1 jedino istinsko zlo koje prijeti europi je cetnicko-fasisticki terorizam i europa je toga svijesna.
Sto bi se Hamas i plasio kad su 70% od ubijenih civili? Da imaju pameti i promijene taktiku bolje bi im bilo. Npr. ne mozes glavom kroz zid tj. pobijediti vojno superiornog neprijatelja pa onda promijenis taktiku. Onda ti oni najmocniji tj. narod zapada daju podrsku. Sjetimo se Mandele, Gandija i istalih pametnih. Ovako ovi manijaci ubiju jednog jevreja a jevreji 100 muslimana i cirkus se nastavlja.
"... ko igra za raju i zanemaruje taktiku završit će karijeru u nižerazrednom Vratniku"
Volio bi da mi vi koji mi dajete minuse objasnite vase rjesenje palestinskog problema. I dalje glavom kroz zid jer smo vidjeli da to prave dobro funkcionise? Palestinska teritorija sve manja a oni i dalje rjesavaju problem na isti nacin. Nesto pametnije?
Hamas ne smije biti palestinski odgovor na nepravdu. Hamas nije Palestina, on je štetočina koju treba uništiti.
Ovi židovi izazivaju Ljude i Boga za novu kaznu koja će biti gora od plinskih komora.