Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta od žrtava holokausta napravi monstrume današnjice?
ne samo da su najveci monstrumi danasnjice nego i historije jer cionisticki nacisti su prevazisli sva zla odavno
Cionisti su najveci ratni zlocinci, nacisti, rasisti i fasisti u historiji covjecanstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bijesan si na "pravdu" , izmetu ,
CUJ VRATE TAOCE OVI IM NUDILI TAOCE 30X, MOZDA MISLI DOK SVU DJECU I ZENE NE POBIJU
Ubice djece i genocidasi.. doce vam kraj kad tad
Izrael je razočarenje. Dokaz da nikome ništa ne treba poklanjati. A međunarodna zajednica im je doslovno poklonila državu. A oni ni manje ni više pa čine GENOCID. Zaista oni svaku mjeru zla prelaze.
E sad ste hebali majku sebi ćifutsku,ekonomija vam je u drastićnome padu i biti će te osudženi za genocid,po svemu sudeći Palestina će da bude priznata a granice će da budu od 1967 godine,nema više kradže zamlje palestincima.
Samo im treba pustit plin. P im materina.
Mamu ti fasisticku ruznu!
Zaboli nekog sto si bijesan bebilcicu ge ocidnni
Smrt cionistima.
Ova njihova lafo rezolucija relevantna isto proročanstva baba vange, realno 🤮
Bagra c!0nistička je potpuno zamjenila teze!! Pa koga napada?? Ko je ubio 13 000 dijece i 8 000 žena, ko je uništio bolnice, škole, puteve, maslinjake, ko je zarobio 12 000 ljudi koji se brane kamenjem od otimanja svojih posjeda? Ko vrši g€n0cid, urbicid, ko ženama ne omogućuje normalnu trudnoću i porod? Zbog koga umire na stotine beba?? O čemu ove životinje pričaju ??
Ti i tvoji jarani cete se raspadati, kad vam dođe vrijeme.
Amin!
"PORAZ ČOVJEČANSTVA: U Gazi tokom 170 dana ubijeno 14.280 djece" Počinioci zla zaboravljaju da zlom koje siju sade sjemenke novoga zla koje će niknuti tamo i kada mu se niko ne bude nadao. Kao što je Hitlerov Holokaust uzdigao Cionizam tako će i Cionizam uzdići odmazdu baš poput ove Netanyahuove. Zlo ne poznaje i ne priznaje vještačke međe i granice koje mu se pokušavaju napraviti. Ono oživi i bljesne tada i tamo gdje mu se malo ko može nadati.
Dobro rečeno💪
pašče
Nema razlike izmedju Cionista i Cetnika devedestih niti Amerike i Rusije devedestih....Sve u pet deka ...iste metode,isti zlocini nad muslimanima !!!
Hamas ne okrznut , a cuvili izmasakrirani To je borba svjetske sile protiv grupacije otpora u Palestini