Njemački aktivisti tvrde
0
"Izraelski komandosi nisu bili napadnuti"
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od najznačajnih turskih bitaka je \"Bitka kod Nikopolja - 1396\" u kojoj su učestovali Turska i Srbija (Bajazit i Stefan Lazarević - sin Cara Lazara) sa jedne strane i Sveto rimsko carstvo, Francuska, Vlaška, Poljska, Engleska, Kraljevina Škotska, Stara švajcarska konfederacija, Republika Venecija i Republika Đenova sa druge strane. http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%91%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%B4_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D1%99%D0%B0 http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Nicopolis Pobjedile su Turska i Srbija. Ne znam samo što se Srbi ne hvale da su sa Turcima pobjedili pola kršćanske Evrope, a hvale se sa porazom na Kosovu ???????
Samo da te obavjestim da je Kraljević Marko (Marko Mrnjavčević) poginuo kao turski vazal (sluga) u bitki na Rovinama (Rumunija). http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%91%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%A0%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0 http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Rovine \"Vlaški vojvoda je uživao podršku mađarskog kralja Žigmunda Luksemburškog (1387—1437), dok su se otomanskoj vojsci našle srpske velmože (Stefan, Marko, Konstantin Dragaš i verovatno Konstantin Balšić[1]) koje su, kao Bajazitovi vazali, predvodili pomoćne odrede.\" Znači poginuo je herojski boreći se zajedno sa Sultanom Bajazitom i zato zaslužuje sve pohvale.
\"Izraelski zvaničnici optužuju humanitarne aktiviste da su izazvali sukob napadom na vojnike palicama i noževima.\".... hahaahha Ovi bolji od srne boga vam vaseg....:))
heheheheh... vidi se da je decko mentalno bolestan pa se docepao \"kompjutora\" na vrh romanije.... idi \"narani\" svinje i krave i mani se politike .. motika, noz, slanina i subabra je za tebe. Sa vama cemo mi kasnije u 4 oka..samo polako jarane.. ima dana za megdana...cekamo uragan jos od oluje.. ;)
izrael je pravi nazi reich!!! jevreji nisu izarael.....jevreji su plemeniti i pametni narod.....sve vise i vise izrael pokazuje nacisticke korijene...
Napali ih drvenim sipkama i nozem..ovo odbrana, da nije zalosno bilo bi smijesno.
Pa da budete ih domakli sve u Aushvitzu i Jasenovcu i danas bi bilo \'Mirna Bosna\" he he he Srbende mars iz Hrvacke, imate srbiju i rs...a mozete i u Izrael samo neznam kako bi vas docekali tamo. OLUJKO 95 Hrvati i Bog
Sada svi vidite da je Adolf htjeo da ocisti svjet od gnjida i nitkova pocevsi od cifuta pa tako dalje. Nema nama nist bez ustanka Ante Pavelica i NDH !! HEIL DIE SIEGE ARBEIT MACHT FREI !! +U+
pitaj dobricu cosica oca genocidne nacije \"\"\"Mi lazemo da bih varali sami sebe,da tjesimo druge,mi lazemo za oprost.Laganje je oblik naseg patriotizmai potvrda nase urodjene inteligencije..............................................................\"\"\"
GROKCI GLUHOBUKOVICKA KOPILADI, ISKENJAM VAM SE NA MEMORIJALNI CENTAR U POTOCARIMA! NOZ ZICA SREBRENICA! LONG LIVE ISRAEL!
ovo je isto kad su bosanci i hercegovci napali Srbe(ooops pravoslavce nikad oni nece biti SRBI) u Srbiji pa izazvali rat u BIH
Treba ove Izraelske specijalce sa sipkama poslat u Bosnu Federaciju na 24 % da smetlje pocisti .DISMR deponija prava cuje se do mora.
http://www.youtube.com/watch?v=LFdJFG0mXR4
Arbeit macht frei ! :)
Nekada sam se zgrazavao gledajuci dokumentarce o holokaustu i pitao se sta su ti ljudi skrivili..danas se sve manje zgrazavam.