Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...život njihovog informanta koji je bio u IDIL-ovoj grupi." "Šta god da se desi informantu, to je cijena koju..." Informant ! Jao prevođenja, živote... Dajte da članke prevodi neko ko ima bogatiji riječnik maternjeg jezika.
Haha umjesto hard diska eksploziv, ma hajte molim vas, toliko ofitno i glupo.
Izrael kreirao i finansira ISIS, ove price ostavite za nekog drugog... Ako su i planirali praviti bombe od laptopa onda su dobili instrukcije od samih Izraelaca, opcepoznato je ko su majstori za takve stvari, za teroristicke napade i napade na nevina...
e cuj laptope u bombe nego nek dodju vamo nek vidi kako ova stoka od politicara od marke naprave milione
Za kakve nas budale smatra Klix sa ovakvim pričicama?
ne vjerujem vam ja u ovo
Ko u filmovima :)