Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto Vitez 93-e kada su Hrvati blokirali humanitarnu pomoć konvoja za Tuzlu ,pobili vozače i opljačkali pomoć, a u to vrijeme na TK-u živjelo 23 tisuće Hrvata
i srbi su isto to radili u srebrenici i gdje god su mogli,a mogli su prilicno gdje god su htjeli,UN MZ i NATO su naravno samo ostro osudjivali,i danas mi srbin kaze vama je pomogao zapad
Ne znam koga uspoređujes ovdje. Hrvate sa Egipčanima koji qcem ne mrdaju, izraelce sa hrvatima ili izraelce sa egipčanima?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro pogledajte sliku ! Zid,bodljikave žice,kamere,senzori, vojska. Oko cele Gaze ! I tog 7. oktobra nikog nije bilo,nema vojske,kamere i senzori ne rade !!! Dugo pripreman genocid mada oni genocid vrše 75 godina nad palestinskim narodom. Gaza je bila Konc logora. Aušvic je bio hotel za Gazu.
Koji su to neljudi, pa to niko do sada nije znao
Koji kreten moras biti da ovako nešto radis!
Od njih ne može čovjek ništa ni očekivati, ali zašto Egipatski smradovi grade dodatni zid prema Gazi. I zašto recimo Salah o tome čuti?
Ovo je naj veca fasisticka stoka na ovoj planeti. Ovo nisu nisu ovi su nadmasilini djavola.
Kasshikarra cuda radi
Zasto ih ne otjeraju gradjani Pallestinci.
Bombardovati bijelim fosforom, odmah...
Chifutska posla
genocidasi
Pa i u Aušvicu su logoraši dobijali da jedu i piju, a ovi ni to ne bi dali. I cionisti tvrde da nisu gori od nacista.
Fašizam na djelu. Da palestinci protestuju ispred granice Izrael bi ih pohapsio ili pobijo ali pošto arijevci protestuju nikom ništa....
Zamisli da je neko zaspao 1944 i probudio se 2024 i pročitao vijest da Jevreji negdje blokiraju humanitarnu pomoć. Ne bi vjerovao svojim očima i ušima.
Pod hitno renovirat Aušvic !
Nešto mi ovo poznato iz 92-95 kod nas...
Koji je to bolestan narod