Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael se mijesa da bi pomogao terroristima koje je sam i stvorio.
Izrael je sa aparhejd režimom jednostrano posjetio i predsjednik predsjedništva BiH Ivanić kako kaže za bolje odnose ove dvije zemlje koju neposjećuje nijedan državnik i to je velika sramota i rušenja ugleda BiH.On je posjetio ovu zemlju da bi obogatio svoje znanje.
Jevrejska gamad. Koji su to bolesnici od nacije...
Немој тако. Комимаршал је Јевреј.
@bajo erdogan je Jevrej
To samo.oni i rade,ista je to grupacija koja stoji i u SAD i tako se ponasaju i svuda,ua njih granica nema.Hoce da te roknu? Uspjece vjeruj 100%
Jos jedan dokaz da mi gdje god provirimo nos ispadamu budale. Ebes EU, Tursku, S.A.D.,Rusiju, Arabiju.. i sve ostale, kako u okruzenju tako i sire.
SAA lomi isil izrael koji je stvorio isil dize avione i dejstvuje po SAA samim time usporava napretak i oslobadjanje Sirije samim time i prestanak rata na BI
Samo rokaj Asade i stari ti je tako...
Eh eto, ISIl i Izrael se svrtase na istu stranu. Gdje ste sada vehabijsko-fasisticki pokretu?
Baš bi volio da Asadovi sruše jedno dva tri izraelska aviona samo za lekciju a da Rusi kad Izraelci poćnu pričati o invaziji vojske na Siriju kažu mirni Izraelci ne ide vi nikamo.
Oni su sve ovo i zakuhali, a masonski mediji nazvali arapskim proljecem.
Holokaust he he
I ovo niko u svijetu nece osuditi ni ti staviti neke sankcije Izraelu zbog ovoga.. tako ti je to..pa mi onda dodju debili kazu pravdu je donio medjunarodni sud i slicne stvari..o kakvom medjunarodnom posprdnom sudu mi pricamo...o kakvoj pravdi...kao da ja ovamo ubijam svaki dan..i ne sude mi nikad, a ti dodjes jednom ubijes i ja odma kazem odma u zatvor to je ubica..a ovamo sto ja ubijam svaki dan to nema veze, ja nisam ubica.. ali ti jesi
izrael brani teroriste koje je sam stvorio a glupi, neuki bosnjo, odnosno onaj dio koji ne poznaje vjeru i ne zna da se potpise ili da cita, konta da je to dzihad. ojha eno ilsam, islamska drzava se zovu to mora da je islam ojhaa..isto tako i politicari cestitaju bajram i ukradu ti djetetu rucak sa stola i oni kazu-a sto lijepo cestita ovaj je nas sigurno.
Izrael je sve i usrao na Istoku
Zasto nije S300 proradio?
Spomeni ti Bosnji jedan put dnevno Izrael i Tursku i on svrsi. Na Izrael se prazni a Tursku hvali. Boze dragi
Roger , Spomeni ti Servu jedan put dnevno EU i Rusiju i on svrsi . Na EU se prazni a Rusiju hvali , boze dragi . Sad mucni glavom pa ces skontat da ni jedna " tvrdnja " ne stoji , barem ne onako kako ti na to gledas , ovca je ovca , iz kojeg god tora je izvuces da bi joj " presudio " .
@gradimir - mozda je tako.. samo Srbi u BIH imaju Beograd i Srbiju iza sebe kao prvo, a onda eventualno Rusiju. Bosnjo Turkofil misli da je za njega Ankara i Jadogan ono sto je za Hrvate Zagreb a za Srbe Beograd... a sto je najgore, Bosnjo Turkofil pljuje na Europu i hvali Tursku. To hvalenje TUrkse je neobjasnjivo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Majku im čifutsku.
Ovo meni lici ba izvlacenje i sticenje IZRAELIS STATEN