Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za.r bist.e vi vo.ljeli da ne.ko o vam.a gov.ori lo.se? Z.asto o dru.gima g.ovorite? Ce.mu tolik.a mrz.nja?
vavase -> vase
@Srbin Ne trebas se brinuti iz sljedecih razloga: 1. Zabranjeno nam je zeniti zene koje ne vjeruju u jednog Boga. 2. One moraju bez prisile pristati na brak. 3. Poslanik a.s. je naredio da se islam prilagodjava vremenu, a danas se muslimanke udaju kada zavrse skolu, fakultet. 4. Zasto bismo zenili vavase nenevine, kada mozemo zeniti lijepe, ciste, nevine muslimanke...
dabogda ti kcerku i unuke i sve u rodu karali 50godisnjaci iz ljubavi kako ti to nazivas !!! nabijem ti kuran na kura....ako je istinit !!!!!!
@Sarayleeya ZABRINJAVAS ME DA SI NEDAJ BOZE MENI KOMSIJA POD HITNO BIH OBAVIJESTIO POLICIJU DA ZASTITIMO DJECICU U NASEM KOMSILUKU
To se zove BLUD. Muhammed, a.s., je rekao: \"Kada se u jednom narodu pojavi zinaluk (blud) i rasprostrani do te mjere da se javno čini u njemu će se pojaviti kuga i bolesti koje nisu postojale među njihovim precima koji su prije njih živjeli.\" Evo ako hcoes detaljnije: http://www.islam-iman.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5641:i-ne-pribliavajte-se-bludu-&catid=75:svakodnevni-problemi&Itemid=113 Rijeci Uzvišenog u suri El-Isra, 32. ajet: \"I ne približavajte se bludu, jer je to razvrat; kako je to ružan put.\"
Ja znam da se kod nas djeca sa 9 godina starosti kad dodju iz skole igraju sa lutkama.Al ovaj MUHA-MED hahahaha dijete prcio od 9 godina starosti,, eh da je Bogdom saceko pa da bude dijete staro barem 14 godina ali ovako to i najgore siledzije nebi ucinile.
Ocito da je Ebu Bekr, njen otac to dozvolio... A zasto li Boze dragi? Bio je bogat... Nije mu trebalo para. Bio je ugledan. Sve imao? Zasto li? Hm. Pa tad je to normalno bilo da se djevojke rano udaju. Moja nana se udala s 14 godina, a to nije bilo davno, a kamoli prije 1400 godina. Je l ti sad jasnije????? Nisu se karale do 29. godine k\'o danas Srpkinje pa se onda udaju i dozive 10489. bracnu noc, vec su prvu bracnu noc dozivljavale sa svojim muzem nevine i ciste. U tom je fora sine.
hahaha hallooooooo sarajevo ba Ajsha dijete devet godina hallooo bil ti dozvolijo da ti dodje neka budala sa svojih 50 godina i kara nerazvijeno dijete od 9 godina starosti.
I sta hoces da kazes time? Stvarno me zanima... P.S. Nije se izivljavao s njom. Bio je ozenjen, u zakonitom braku. Voljeli su se.
Pa jopet o MUHA-MED i njegovom izivljavanju nad maloljetnom djevojcicom Ayaan Hirsi Ali - \"Nevjernica\", citat, strana 365. \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Alah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\"
i to malo sto imaju dobivaju od izraela.jer su glupi i zaostali da sami nesto naprave.nek prepuste svu teritoriju izraelu i zivjet ce bolje,sve ce im izgraditi i dati posao.sta ce im drzava kad su stoka zaostala.kao i kod nas rs,sta ce oni sami.
Ah evo Srbina opet cita islamsku literaturu. :)
\"Nacinite vi jedan Kur\'an kao sto je ovaj ako istinu govorite. Sta cete Srbi i Hrvati, ako je Kur\'an istina? Sta cete na kraju? A znate vi da jeste... Ali vi se ne drzite svoje vjere. Jer da se drzite znali biste da je Muhammed najavljen i u Starom i u Novom zavjetu.... Ali vi volite da lazete....
Ayaan Hirsi Ali - \"Nevjernica\", citat, strana 365. \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Alah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\"