Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci ce proglasiti dan zalosti
Super, dok ubijate dzihadiste i teroriste puna podrska. To sto malo nesto civila strada jer ih ovi koriste kao zivi zid nema veze, sami su ih birali.
Pa ovi tzv. Islamski teroristi su smijurija.
Sravne citav blok zgrada i onda kazu "ubili zapovjednika", ubili ste jos 20 djece ali to nije informacija za javnost
Upravo tako, zato u znak solidarnosti ne ptatiti i ne komentarisati nista ni na jednoj stranici gdje se ne spominje da su ubili i djece i ženu... Anadolija Balkan svaki dan dodaje broj i ubijeme djece i žena sto je za svaki primjer vama primitivcima od novinara; pa nek vam onda Izrael daje plate
Pa sta sad? Neka su, rat je ljudi umiru i dok se ne unisti terorizam, islamisti, dzihadisti i ostali idioti umrijet ce milioni djece, sto im ae prije stane u kraj manje ce djece umrijeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvo je to ime grupe boze sacuvaj, to kao da nekoga izazivas da vas pobiju.
'Islamski džihad' nema nikakve veze s onim takozvanim islamskim džihadistima koji su opustošili Libiju, Irak i Siriju. Ovo je Islamski pokret džihada u Palestini, organizacija samoobrane u pojasu Gaze i na Zapadnoj obali koja je osnovana 1981.
Kapa do poda , stvarno su temeljiti. Mlate ih ko na streljani.
Hoće li neki nadvožnjak u Sarajevu nositi ime zapovjednika?
I izvršile Genocid nad Palestinskim narodom. Za Zločine i Genocid moraju da ogovaraju!!!