Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani se trebaju obrazovati, i biti doslijedni svojim uvjerenjima. Bošnjaci ne budite dvolični, piti alkohol krkati svinjetinu i govoriti da ste muslimani je krajnje bezobrazno i dvolično...jadno.
nije njih Adolf džaba tamamio. stoka je to svoje vrste.
zašto?
Hitler je imao kao cilj da istrijebi jevreje. i shvatam ga.
Dovoljno je pogledati priloženu sliku pa da se vidi puno toga. Izraelski vojnik naoružan do zuba a dole desno od njega se nalazi nafurani idiot koji provocira. Kad pretjeraju pa nayebu onda kmeeeeee čitavom svijetu ne bi li se sažalili pa da dobiju još poneku donaciju. Eto, sad mi lupajte minuse jer sam uputio kritiku na račun Palestinaca.
generalno, u većini su muslimani slabo obrazovani, ne kažem da su svi takvi ali sami su sebi krivi jer ulažu u folklor a ne u suštinu.jedino obrazovanjem mogu nešto postići, provociranjem ništa...izgleda jadno.
bosnjacka skola !!!
IZRAL= SRBIJA GENO IDASI
@CrnaIegija SRBI= TURSKI CIGANI
Očito ih ne žele ubiti ako su ranili 167, a samo jedan je poginuo. Nemojte prelazit granicu i nece vam nista biti.
Jevrejska zajednica u BiH oštro osudila ovaj čin 😂😂😂😂😂 ahahahahahahaa
Sloboda Palestini!