Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah ih kaznio najgorim mukama
amin, ajmo sad dalje
Njih svakako nakon smrti čeka katarza na Ahireu, ali proklinjanje, uz pozamašnu brojnost na papiru, Palestincima neće pomoći trenutno. Jedina istinska potpora bi bila u oružju i ljudstvu, kraj priče. Reče Poslanik sallAllahu 'alejhi we sellem: "Prvo zaveži kamilu, pa se osloni na Allaha!" Znači, djeluj, pa se osloni. Kod nas, nigdje djela.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel moguce da se desava ovo ??? i stvarno se desava kao na igrici i opet svi samo gledamo, 😱😠 kako je moguce da ih niko ne zaustavlja, kako ?? Boze dragi ti kazes budi i ono bude..molim te kazi ..🤲
Ubijeno je covjecanstvo naocigled cijelig svijeta, ovo je postalo normalno.Zbog Amerikanaca niko ne smije da reaguje jer svi imaju koristi od toga pogotovo islamski svijet sa istoka.stoka,gamad,dabogda vam se zateule kosti
Pa nek idu bogati na hadž i pune džep salmančiću munafiku kralju vjerskog turizma a ovaj im kamiončiće pazi,ovo je i njegov zločin kao i njihov. Ovo je katastrofa,vrijeme je za Israfila definitivno.
E pa neka hadzije pune dzepove saudijcima koji nemrdaju ni kur..m za Pelestinu.
Svaki roditelj zna kako je odhraniti dijete, i onda ti jedan monstrum uradi ovo.
Hej arapi arapi a i ti brko čangalavi...
Ovi gori od mladicevih majmuna
Fašisti.najgore vrste.
Sta reci eno onaj krivizvaljo kaligula direktor konc logora soko, vec je izjavio kako portali konstitutivni hrvata prenose da je na X nalogu postavio kako cvrsto stoji uz izrael to sto je danas IDF bombardovao civile.
Ovo je genocid.
OVO JE KATASTROFA BOZIJA OD TOG GENOCIDNOG IZRAELSKOG NARODA
e brkice nisi ti bio budala
Zašto katolici, pravoslavci i jebene čifutlije nikako da shvate, da na hiljade muslimana ubijete, milion će primiti islam.
Kada ovo postane banalna vijest, kao sto je vec za vecinu postala. I kada dodje red na neki drugi narod ili cak tvoj narod ili na tebe. Svima ce biti svejedno.
Ja stoke,pi.cka im materina
Majku vam hjebbem