Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rat je kad su dvije sukobljavaju strane prilično jednake snage...ovo je u pitanju igra mačke i miša do konačnog istrebljenja....
@straniplacenik1 Koji nestanak naroda?? Sve ih je vise, nakotili se kao zohari
Pa zašto je Hamas čačkao mečku...? Znali su da će ovi žestoko odgovoriti.
Najjača obavještajna agencija 'pojma nije imala o planiranju Hamasa' a najbolja odbrana Iron Dome ,nije funkcionisao' ali zato funkcioniš ubijanje civila i skoro otimanje 2/3 Gaze.
Jadan ovaj narod...
Pobicemo 1,1 milion stanovnika sjeverne Gaze, jel to najava genocida....
etnicko ciscenje???
Etnicko ciscenje - genocid!
Plan je smanjiti populaciju Palestine i smanjiti teritoriju Palestine …
Jesu hrabri kad ubijaju zene i djecu.
Niti jedan narod na svijetu nije razjedinjen kao sto su muslimani,narod Palestine krvari osamdeset godina a braca susjedi tiho posmatraju kao da zele da ih sto prije nestane
Ovo mi lici na Mladice u izjavu u Srebrenici, "nikom nece hvaliti dlaka s glave"
Hvaliti i faliti nije isto junace.
Samo zato što su muslimani u pitanju licemjerni krščanski zapad šuti i amenuje ubijanje i progon.Nikad ih više neće vratiti kao što nisu ni muslimane iz etnićki očišćenog prostora genocidne tvorevine na prostoru BIH za koji su direktno odgovorni što su dobili embargo na odbranu, protjerani i počinjen genocid nad njima.BIH hrvate su zadovoljili sa srbskom krajinom a muslimane stjerali u geto i enklave poput palestine.
Izraelci ugnjetavaje Palestince sedamdeset godina u Palestinskoj drzavi.To je nekadasnja Palestina.Nazor je UN tu strpo Izraelce da se naseljavaju jer nisu imali svoju drzavu.To sto Izraelci kazu da presele Palestince pa ce ih poslije borbi vratiti.To se nece desiti nikada.Napravit ce masakr i citav svijet ce cutati.
Sad kad uđu u gazu nikad više neće izaći,etničko čišćenje i genocid pred očima cijelog svijeta.
Ako ovi postupci nisu genocid onda neznam sta je ge nocid.
Srebrenica
Jbt kao indijanci u rezervat
Koliko mrtve djece je neko u Izraelu zacrtao da bi konačno ovaj zločin prestao. Svijet nosi krv na rukama ovom nepravdom.
Ma zidovi mozda jedini gori od Srba.