Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEVERINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pa i jeste NLO - nepoznati leteći objekt.
Stanovnici sirokog su u strahu ovu su garant sarajevski navijaci uradili xD
kako to da Izrael ima nuklearku aaaaaa,a smeta im da drugi imaju
razocaran sam naslovom clanka,samim clankom,ponudjenim videom...razocaran sam sto gospon KING vjeruje da je Saudijska arabija siromasna zemlja..razocaran sam portalom i sveukupnim znanjem..odoh se ubiti..pozz
Honda sta?
Ko ce to drugo prenijet nego CNN,bitno je da se radi o vojsci,jos jedna suplja prica,i Plasenja naroda (Reklamiranje Izraelske vojske)
srušili kurku a ne NLO
KILLLLUMINATI
Mahdi\'s comming Happy Ashura & Marry Xmas
Obljubim vam roditelje zaostale u razvoju, Moxnews je satirična stranica, retaji.
JES, HAJMO MALO SKRENUTI PAZNJU SVIJETA NA NASU MOC :d
prc prc Nlo vanzemaljci kisne li vam glOOva
masonska politika
\"u citavih 17 sekundi?\" Lol, to dobijes kad bukvalno prevodis engleski i krades tudje vijesti. Valjda je trebalo prevesti \"u samo 17 sekundi\". How yes no. Al\' eto, koliki retardi su drugi, i ovaj lopovski portal dodje kao najbolji za pracenje vijesti u bih.