Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Hitler ziv i on bi tako jevreje pratio,jevreji su uvijek bili dobri u skoli. Kad ucenik nadmasi ucitelja
Pa prate i nas sitom svijrta. milion je dokaza
pa Viber je njihov...prate sve što žele...
najveca je podvala da su to zasticeni chatovi. svi ti vodeci sajtovi su u rukama tajnih sluzbi.
A konvencija o ljudskim pravima iz 1948.
To bi i mi Bošnjaci trebali uvest i prisluškivat Srbe i Hrvate, jest da je nepravedno ali za sigurnost naše i buduće generacije trebali bi kopirat Izraelce, jer tamo ima više Palestinaca nego doseljenika, ne samo Islamske vjeroispovijeti nego i hebrejskih Palestinaca.
Što se tiče rješenje problema na Bliskom Istoku, da se mene pita ja bi uspostavio zajedničku državu gdje bi se zvanično država zvala Palestina i Izrael ili Palestinski Izrael ili Izraelska Palestina i nacrtao bi im novu zastavu. Jer su okruženi sa zemljama istog mentalnog sklopa kao i Srbija i Hrvatska, s tim što je jedina razlika ta što Arapske zemlje koriste Palestince dok Srbija i Hrvatska iskorištavaju svako svoje političke struje u BiH pa ti pogodi ko nam je prijatelj a ko ne
to i ovce na grani znaju
Mogu šta hoće, ali ne i dokle hoće. Zar živimo vječno na ovom svijetu?