Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha evakuirale svoje placenike prije nego sto ih Ufati Sirijska vojska
Muslimani ne mogu postati plaćenici jer islam to ne dozvaljava to je haram
ma jok, izraelci suosjećaju sa napaćenim muslimanima iz sirije pa ih spašavaju ;)
Koliko mogu vidjeti, bijele kacige su na ovom portalu proglašavani herojima a Asad zlocincem. Sad ih odjednom prekrstiše u teroriste i zidovskim placenicima a Asad je legitiman?! Kako vjetrovi pušu 😋
Bijele kacige završile zadatak i njihov mentor ih evakuisao. Ništa neobično. Tako je i ISIL napravljen sa ciljem da se širi mržnja prema muslimanima. Na krilima te mržnje je Trump i dobio izbore. Zašto se ne desi nijedan teroristički akt bilo u Evropi bilo u USA od njegove pobjede?
Preko Izraela u Jordan pa u zapadne zemlje!? Zasto u zapadne zemlje? Imaju Saudi Arabiju tamo neka idu. Oni nisu Evropljani i lakse ce se integrisati u S.A, govore isti jezik, imaju istu religiju i kulturu.
A musliman ubije stotine hiljada muslimana kao npr. Asad..nije strašno jer on se vjetovatno brani... a kad ameri i izrael bombarduju teroriste ili Asadovce e onda su to nevine žrtve...tako bi to bosnje interpretirale
U Siriji u zadnjih 7 godina muslimani ubili pola miliona muslimana..
Alavati nisu muslimani kao ni oni sto se druze sa njima. Muslimane ubijaju nevjernici i Sejtanovi sluzbenici a ne muslimani.
@keksixx a ti znas ko je pravi musliman, a ko ne?? Svi se oni klanjaju alahu... tako sa obrati se alahu i pitaj ga sto je to tako... Nevjernici nikoga ne ubijaju, mi samo posmatramo sa strane i gledamo kako se vi medjusobno ubijate bez razloga...
Bijele kacige, al nusra, al kaida, talibani i saudijske vehabije. Stvorene i financirane od strane izraelskih i americkih obavjestajnih sluzbi za unistavanje islamskog svijeta. Izrael radi sve kako bi kasnije opravdao buduca sirenja i bombardiranja, a sada slobodno moze reci to su bili teroristi. I niko ne pita dalje.
Alavati i Asad su isto dio toga. Talibane nisu oni stvorili nego su im oni trn u oku.
Jel i Hamas financiraju..Znači financiraš one koji islam praktikuju onako kako piše u kuranu i sa time praviš ratove??? interesantna teza
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nije se dugo cekalo na odgovor amerike...nocas su bombardovali neka sela po siriji i ubili desetine civila....yebi ga..kolateralna steta.....:)))
ma jasta uvijek ubili civile, samo sto su ti civili naoruzani i hoce sve da pobiju...
@fios šta pa šta?
I opet bosnje pljuju po izraelu.. ccc
@PsiIznadLjudiAriel ...pljuje zbog islamske deklaracije....izrael je pretnja kalifatu...dok bude izraela nema kalifata...
@srbendadry i nikad ga i nece biti...
bijele kacige - agenti.
poraženi su i bježe. sad nek promisle ko ih je iskoristio pa napustio
Bijele kacige clanovi Mossada.
@lord_rothschild znaš za ono: ni zvijezde se ne vide i zastava se vijori i sve je snimano u studiju, HAARP-om se izazivaju elementarne katastrofe, ebola napravljena u laboratoriji, chemtrailsima se namjerno truju ljudi, vakcine su zatrovane da izazovu oboljenja i depopulaciju. Kad neko ispljune jednu teoriju, ti malo dublje zagrebeš ispod površine i ukaže se još nekoliko takvih blesavih teorija zavjere. Ima ljudi jako povodljivih, jako sklonih vjerovanju u sve i svašta.
Naravno da se ne akteri ne upliću. Pernar je to dobro objasnio.
ćifutska bagra prebacila teroriste iz sirije u jordan. stop. misija ubačenih terorista u siriji završena. stop. sirija pobijedila. stop. izvještaj gotov.
@korisnik1234 ne zaslužujemo mi da dišemo. nas treba potamaniti.
@vlado111 sad su obačeni u Jordan, uskoro tamo počinje rat.