Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da, brane se, napao ih spomenik.....
Ispod spomenika se krije hamaslija s velikim brkovima ko u Marka Kraljevica.
Vise nije vazno koliko je palestinaca poginulo ,njima su to samo brojevi! Vazno je da shvatimo koliko se mrzi muslimanski svijet koje sprovodi zapad I usa. SVE CE OVO DOCI NA NAPLATU AKOBOGDA!
Pa šta im je Jaser Arafat kriv, nije on bio Hamas , ni kad je bio živ , a kamo li mrtav. Ovi stvarno nisu su prešli svaku mjeru.
Koji su ovo fašisti. To na planeti zemlji nema. Neka neka rušite. Rušit će i vas akoBogda.
Ova bagra stalno iznova dokazuje da su gori nego što smo mi mislili...
Etnicko čišćenje na pomolu. E moj Bošnjo ovako se i nama.sprema. Srbija kupuje avione, Hrvatska isto. Da završe posao iz 92. Al nemojte se sekirat NATO ce sve kao i u gazi snimit dronovima tako da će.neki novi Amor Mašović nam moći kosti otkopavat slwdecih 20 godina.
Kopilad jedna doce i vama kraj ...
stoka ko i srbi sto vas hitler ne pobi sve mamu vam jbm
Zlikovci, mira neće biti dok država Palestina ne bude u potpunosti nezavisna (Zapadna obala * Gaza i glavni grad Istočni Jerusalem). Free Palestine 🇵🇸
Ciljano oslobađanje talaca koje hamas drži u zatočeništvu,verzija 21 stoljeća lagano mic po mic
Ovo je jako fina gesta IDF-a. Znaju da su kipovi haram u islamu,pa su ga poravnali. Bravo,ovako se grade dobrosusjedski odnosi.👍👍
Sve moze samo arapima ne diraj hareme, zlatne solje i srebrena auta ..koje kukavice i kompleksasi
Idolopoklonstvo nije dobro.
Možete li zamisliti šta ovo ljudsko smece radi tamo gdje nema kamera i svjedoka.Mislim da su ove ljudske balege prevazišle svako zlo.Nema im premca.
Srušio vas dragi Bog monstrumi!
Spomenik se nalazi na zapadnoj obali, gde nema hamasa, zar se vi ne branite?
to je ustvari bio tunelni spomenik. definicija terorizma genocida i etnickog ciscenja. ono sto je uradjeno mjslimanima u uzicama.... sad se ne zna da su ikad bili tu....
Naučili zanat od onog brke
Kako nisu još našli taoce ako je Hamas gotov? Gdje je onaj lijepi glasnogovornik Hamasa ako je Hamas gotov? Gdje je glavni komandant Hamasa ako je Hamas gotov? Gdje je elitna brigada Hamasa ako je Hamas gotov?
Izrael sam sebi stvara sve vise neprijatelja. Izrael nikada nece biti sigurna drzava niti ce se Izraelci osjecati sigurno bilo gdje u svijetu. Uvijek ce se osvrtati ima li koji palestinac osvetnik u blizini.