Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doći će dan a znaju to ovi nevjernici kada će moliti za oprost
90% židova ne vjeruje u Boga, ali svejedno vjeruje da im je dao obećanu zemlju Palestinu.
Čifutsko pitanje se mora riješit na način kako je to zamislio Firer časni........
Bog je milostiv toliko da mi to ne možemo ni shvatiti, pa iako postoji sloboda data čovjeku postoje i granice koje je On postavio. Sloboda ima svoju cijenu i zbog vremena provedenog u slobodi, čovjek će polagati račun. Čovjek može na Zemlji da radi sve što poželi, a sve kako nebi mogao reći da nije imao slobodu! Granice postoje i kada Bog odluči da kazni jedan narod onda ga pusti i proširi granice ali do određenog vremena! JEDAN DAN će čovjek ostati otvorenih očiju.
ne kontam ove palestince. sigurno imaju izdajnike u svojim redovima kada za sve ove godine borbe, samo nazaduju. vjerujem da su isfrustrirani i zeljni osvete za svu nepravdu, ali ocigledno im ne ide. zasto se jednostavno ne povuku, prihvate poraz i pokusaju zadrzatoi ono malo teritorije. i najmanja provokacija s njihove strane je okidac da ih izrael nanovo podere.
.... ovi baš traže belaja ....
boze sacuvaj do kada ce citav svijet sutiti na ovo sve sto im rade
zar opet krsenje osnovnih ljudskih prava!!!! Pa dokle vise???
S čim se ovaj klix tamara.. prije dvije noći u Bihacu izborne jos jedan migrant, sinoc požar na postrojenju Energoinvesta gdje borave migranti... to su vijesti koje su bitne da javnost zna šta se dogadja u vlastitoj državi!
S čim se ovaj klix zamara.. prije dvije noći u Bihacu izboden jos jedan migrant, sinoc požar na postrojenju Energoinvesta gdje borave migranti... to su vijesti koje su bitne da javnost zna šta se dogadja u vlastitoj državi!
Ti ćeš, sigurno, naći da su onima koji vjeruju najljući neprijatelji jevreji i višebošci; i svakako ćeš naći da su vjernicima najbliži prijatelji oni koji govore: "Mi smo kršćani.", zato što među njima ima svećenika i monaha i što se oni ne ohole. -Sura Al-Ma'idah, Ayah 82
Dežurni islamofobi nacuclani ateističke kvazi-naučne retorike su počeli da se pale i žare, misle da su njihove ćelije i genomi smisao te hot-spot univerzuma...
"Izraelska policija je kao razlog zatvaranja džamije navela da su neki njeni dijelovi korišteni kao kancelarije pri palestinskom Uredu za obrazovanje, javlja Anadolija." Ured za obrazovanje? Itekako opravdan razlog da se zatvori objekat. ccc
“Sinovima Israilovim smo Knjigu, vlast i vjerovjesništvo dali, lijepim jelima smo ih bili opskrbili, iznad svih naroda ih uzdigli,”(16) “i jasne dokaze o vjeri smo im dali, a oni su se podvojili baš onda kad su do saznanja došli i to zbog neprijateljstva i meðusobne zavisti. Gospodar tvoj će im na Sudnjem danu, sigurno, presuditi o onome oko čega su se razišli.” (Suretu El-Džasije: 16-17)
Dokle ide bjesnilo cionista... Mojsije će ih sam spaliti od svog stida i srama...
Tako ti je to kad si pod okupacijom.