Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avaz pise kako je terorista pucao a Izraelci znaci nisu teroristi koji su juce ubili 9 palestinaca u izbjeglickom naselju
klasicni glupi mediji
Šutite, šutite a dolazi nam Natanjahu u maju.
Ako ne bukne veliki rat i belaj, vidiš i sam da neko razvači Zapad i Ameriku da bi ratovala na dva tri fronta
Natanjahu bi mogao za ovaj mandat izgraditi solomonov hram i dočekati dzedzala zivi bili pa vidili
Napadac ...prije kukavica I jad. Ako se vec sveti sto nije napao vojnike...policajce...ima ih mali million po Jerusalemu na svakom cosku. Ovako ce samo obicni palestinci da nahebu dok vecina u West Banku ne podrzava hamas.
Biće, opet, stotinu za jednoga?!
klixe i ti kao zapad ovo ste objavili a svakodnevna ubistva djece, slabo dodje do vas...
joj kad se zarati,ovo samo iz belaja u belaj
Ma nek se rokaju.
Kad teroriste iz Izraela kažu da je terorizam, to je sarkazam i cinizam na beskonačnu.
A zašto bi jedan Palestinac dao život i povukao za sobom još gomilu nevinih života i time izazvao krvoproliće stotina svojih Palestinaca. Svjestan toga. ZAŠTO?
Ugnjetavaju ih godinama,a i Hamas je dugo vremena poznat po slicnim stvarima.Zao mi je obicnog naroda palestine koji se nalaze izmedju Izraela i Hamasa koji nista ne pomaze palestincima cineci ovakve stvari.
Ode Sasa 💔
A jesu li identifikovali ubice nekoliko Palestinaca od kojih su trojica brace u nedavnom napadu?
Iscenirano sve
Naravno da je iz Hamasa. Partneri cionista. Najveće zlo za Palestince. Maltretiraju svoj vlastiti narod i pored sve patnje kroz koju prolaze. Hamas itekako odgovara izraelskim desničarima.
Mrtva usta ne govore. Mogu reci i da je čečen. Vjerovatno ga nije nikakvo dobro niti za*ebancija natjerala na sve ovo.
Jedino ako im je sinagoga otvorena ulica: https://twitter.com/safarnejad_ir/status/1619060549186392064?s=46&t=4Z4eCwpGYtU9yrC1143D-Q Dakle, veze ovo nema s napadom na sinagogu. Uzvratna operacija neutralisanja cionistickih terorista. (Ovako isto cionisti oznacavaju svoje "operacije" sirom Palestine, tacnije Zapadne Obale, jer u Gazu ne smiju vojni ni prismrditi.
Direktor Pfizera uhvatili na kameri kako priznaje da mutiraju coroonu i nove sojeve. 32 miliona pregleda do sad. Hoce li klix pisati o ovome? https://twitter.com/Project_Veritas/status/1618405890612420609?s=20&t=pNdhAHW5yUYUmwjUMbCE3g
Original SDA Bruda
Triggered