Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heer Netanjahu
možeš mislit što je osudila, ter0risti koriste civile kao živi štit i provode propagandu kako Izrael ubija civile, amas cvrči ko zaprška
Zar takva organizacija postoji u cionistickoj tvorevini?
Americka demokratija pomozi jacem da unisti nenaoruzane civile djecu
Užasan podatak. Kakav užas se odvija pred očima cijeloga svijeta svjedoči činjenica da je broj ubijenih u Gazi za 24 dana dosegnuo broj žrtava genocida u Srebrenici (8372)!
To je GENOCID !!!! Genocidna tvorevina IZRAEL !!!!
Cijeli svijet je svjedok toga,a kad krene napad na Izrael i ww3 bit ce Palestinci krivi
I ko će odgovarati za ovo zlo.Ide ono pravilo karmićko koliko puta ubiješ toliko puta ćeš biti ubijen.
Jedini zakon su oštar čelik i krv a Izraeliti i njihovi saveznici imaju toga na tone. Život Palestinca je bezvrijedan. Jaki ne polažu račune ni jednom smrtniku.