Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par dana sam gledao reportazu na Norveskoj tv o jednom slicnom ubojstvu gdje je zrtva bila isto mlada zenaska osoba. Novinar norveske TV je smimio mjesto dogadjaja na kojemu se jasno vide dvije rupe u asfaltu od dva metka kojima je ubijena ta palestinka sto znaci da su je ubili dok je lezala na zemlji dok je u izraelskom izvjestaju o tom slucaju pisalo da je isla prema njima prjeteci im nozem.
Metak im se pozlatio!
NJIH CEKA PATNJA GOLEMA ! ! !
Od bespomoćnosti osta samo ta nada.
Znaju Jevreji kako s muslicima raditi, cim vidis sumnivca odma metak u glavu, kasno ce biti kada ispod burke i nikaba stavi kilu dinamita i pridje vojnicima.
joooo jesi nama ga sukno, je l ti drago?
@SuaveAcecino1 a vidim dosao si kod doktora na terapiju, sjedi ti sad cu ja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cifuti su rak rana ljudskog roda Hebes naciju i vjeru koja sve druge zene smatra kurvama Sve žene ne-jevrejskog roda i vrste Jevreji nazivaju ŠIKSAMA. A za šta ih “odabrani” smatraju, najbolje citira njihov Talmud – knjiga uzvišena: -Eben Haezar: “Sve ne-jevrejke su kurve”.
lažu da je imala nož... uvijek lažu samo da bi ubijali... i nas su lagali
doci ce i njima kraj inshAllah
kme kme
Ponijela im mandarina s oružjem a oni je upucali.
Sad će pojedini Bošnjaci počet sa prizivanjem Hitlera i holokausta. Bošnje više brinu o Palestini nego Arapi.