Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar ih više Boga nije strah???
Kojeg Boga? Da postoji ne bi dozvolio sve ovo.
koga? arapima, to se i ja pitam, gdje god stignu siju smrt.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Chifutska.... Poghann Stice vas Kazna...i na ovom,a.i na onom svijetu... Vez znate...
kmeci kmeci,cijeli civilizirani svijet je uz Israel..samo jos vi siromasni vjerski fanatici koji nemozete ni svoju djecu hraniti branite te arapske teroriste, jer ste isti gubitnici :)
Mrš ćafire
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka je proklet benu Israil i na dunjaluku i na ahiretu. Od kako su došli na ovaj dunjaluk samo ubijaju od poslanika i vjerovjesnika pa do običnog naroda. Samo što je najinteresantnije jeste što napadaju i ubijaju samo muslimane. Katolike i ortodoxe u betlehemu niko nikada nije pipnuo. Neka ba, polahko... tiha voda brijegove valja ...
Kada bi se samo zemlja otvorila i progutala čifute. Znači party bi napravio, kaviar bi za meze naručio. Bolesno opaka nacija. Nije to većina moćnika vojskovođa itd. rokalo na svakom koraku. Čim to može sa krmoglavim dodijem , sve je jasno kao dan.
Au sta je VehObija u komentarima...
I ovih umno poremecenih kao ti
Bosna: *muslimanska zemlja* Isto Bosna: *mrzi sve i svakog*
Fuj! Takvo gadjenje osjecam prema Izraelu i svemu zidovskom!!!!
Znači da mi ovako Srbe i hrvate iselimo iz BiH 🤔 jer ipak kaže da su ovdje živjeli Turci 500 godina.
Uvjek ista stvar..Provociraju,pa dobiju po tamburi...Al Jazeera nemoze sebi doci kako su im pomeli urednistvo u Palestini...Qatar je vlasnik El Jazeere,a zna se koga su finansirali i koga finansiraju...Neznam ko prati ove arabske TV kuce....Samo Moosnjo i braca njihova Saudici...Nema ulaska bez vize...Bye Bye
Slabi su oni koji se plaše istine. Istina se ne može sakriti hapšenjem novinara. Tamo gdje novinar nema pravo da izvještava je totalitarizam i apatheid.
Sulejman7 Odlican komentar. Upravo iz tih tazloga sam smatrao da je veoma vazno da svi gradjani podrze, te po mogucnosti zastite Senada i FaceTV od napada kojekakvih stranackih placenika, i militantnih totalitarista koji sustinski uvode Bosnu u red diktatorskih rezima kao sto je Sjeverna Koreja, bivsa Ruminija ili SSSR-a. Kad pomislim da joj neki novinari tepaju kao "ruzicastoj" diktaturi.....!!!
‘Izraelski vojnik mi je rekao da će ušutkati sve novinare Al Jazeere, nakon čega će i svi drugi zašutjeti’ Novinarka Al Jazeere Givara Budeiri napustila je bolnicu, nakon tretmana ozljeda koje je dobila dok su je uhapsile izraelske snage. Ustanovljeno je da je tokom incidenta pretrpjela frakturu na lijevoj ruci.
''Kad kažemo da su Arapi agresori, a da se mi branimo – to je tek pola istine. S obzirom na našu sigurnost i život, mi se branimo… Ali borba je samo jedan oblik sukoba, koji je u svojoj biti politički. A politički gledano, mi smo agresori, a oni se brane.'' David Ben Gurion
Ova isljeljenja su diskutabilna i krajnje fasisticka.Nema vracanja granica, ali posto se krve i vjeruju u isto ili slicno...takva im sudbine, nazalost.Jednima pise da ce pobjediti ' ZLO ' a i drugima isto pise da ce pobjediti ' ZLO ' ...hebite se i Vi i Vase nakaradne religije!
Velika Britanija u novembru 1917. godine, neposredno pred njeno osvajanje Jerusalima, izdala čuvenu 'Balfourevu deklaraciju', kojom priznaju pravo Jevrejima da osnuju vlastitu državu na teritoriji Palestine! Arthur Koestler je sadržaj te deklaracije prokomentarisao na slijedeći način: 'Jedan narod svečano je obećao drugom narodu zemlju trećeg naroda.'
Al jazeera je izdala par istinitih domunetaraca o istoriji nastanka Izraela, mogu se naći ns youtubeu. Ne čudi me da su im trn u oku.
Stvarnim pokretačem cionizma kao nacionalističkog pokreta smatra se Theodor Herzl, autor knjige Židovska država (Der Judenstaat, 1896). Herzl je sazvao i prvi cionistički kongres u Baselu 1897. na kome je utvrđena platforma pokreta. U prvoj deceniji dvadesetog stoljeća počelo je naseljavanje Židova u Palestinu, a 1909. počeo se podizati grad Tel Aviv, koji će se poslije razviti u najveći židovski grad. U Prvom svjetskom ratu cionizam postaje međunarodno priznati pokret.
Mali tuzni mujo brani zamotane nakaze koje se dizu u vazduh u autobusima u ime pedofila.
ako ti vjerujes da je isus bog ne znaci da i muslimani vjeruju da je muhamed bog, ukratko vi krstasi vjerujete u vise bogova a muslimani samo u jednog poz
@Kakir ...Ukratko Baranbino jevandjelje spaja vas i ove druge :D Pise lijepo doce poslije mene jos jedan levat, da vam objasni pravila igre :) a prije njih jos jedno 3-4 civilizacije i bezbroj bozanstava.Sve na isti kalup.Garant je bio pokusaj 1, pokusaj 2, pokusaj 3...
strasno kakvi su zatucani ljudi oko nas pripazite se