Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgori nacizam u reziji naroda koji je prezivio nacizam. Koja ironija
to ti je ko bumerang... drugom prigovaras a kasnije postanes isti...
Cionizam krši Toru. Na primjer, Neturei Karta, osnovana i sa sjedištem u Jeruzalemu, odbija priznati državu Izrael, i napraviti argument da Tora zahtijeva da zemlja oduzeta od Palestinaca u 20. stoljeću mora biti vraćena njima.
Specijalci za terorizam!!!
Zivio nasa legenda Saludin i nas Jerusalem !!!
Ovdje niko nista ne radi i mlatite praznu slamu. Budi kurto n ako hoces, ali budi covjek. Ne jedi qovna po cijeli dan bezveze.
Dobar potez jer stariji od 50 nisu separatisti,a vidia bi druge zemlje kako bi se ponasali da im svako malo neki taliban dodje pucati i klati ljude,uostalom uvjet je bio da prodju kroz detektor a ovi muslici to odbili i tko je lud onda?
interesantno...
Bože dragi,narod kojem se desilo nešto strašno u istoriji čovjačanstva,koristi iste metode kao oni koji su to učinili nad jevrejima u drugom svjetskom ratu.
boje se seksace im zene
uuuuuuu bice kamenovanja
Šta znači jaka država... Svaka čast Izraelu kad se uspjeva izboriti sa svim ovim islamistima i još nacistima iz dosta evropskih država.
Dudko i Netanijahu braca blizanci po mrznji i fasizmu
uzoholili se da ne mogu više
Postoji li jos ikakva tortura i fasizam da nije primjenjivao nad ovim narodom.
Ulaz u Meku je zabranjem svim nemuslimanima. Ovo je još i ok.
Nema u Mekki jevrejskih svetinja ili kuća. Nema ni kršćanskih. Zamisli turiste iz Japana sa fotoaparatima kako slikaju po Mekki šta to muslimani rade. Jerusalem, iako je treće sveto mjesto muslimana, nema status Mekke i dok su muslimani vladali njime mogao je ulaziti ko je htio i kada je htio.
@antibiotik Kako bolan nema? Ko je sagradio Kabu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)