Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godine 1967. Izraelci vrše iznenadni napad na Egipat, Jordan i Siriju, te su nakon šestodnevnih borbi okupirali su Gazu, Sinajski poluotok, arapski dio Istočnog Jeruzalema, Zapadnu Obalu te Golansku visoravan. Na okupiranom teritoriju od oko 69.000 km2 živjelo je oko 1.5 milijun Palestinaca. U isto vrijeme, na okupirana područja doseljava se židovsko stanovništvo.
Površina Gaze je 365 km, Natanyahu kaže kako je izvedeno 1000 napada na Gazu: ako je 1 napad = 1 projektil (u što je teško vjerovati), na svaki kvadratni kilometar je palo 2,73 projektila. Kilometar je razdaljina koju prosječan čovjek prepješači za 10 minuta što daje dodatni uvid na opsežnost napada. PODIJELI DA CIJELI SVIJET VIDI !
Tako je, na SIRIJSKU visoravon, da zna cije je, da se zna da cifut to okupirao, oteo.
Terorizam zidovski teritoriju drzave izrael. Eno ti teritorija u ausvicu pokvareni izrodi.
Kajace se svaki nasilnik na kraju, bude kasno uvijek!!!
Dabogda Izrael nestao sa lica zemlje
o hitleru demokrato,sto nedovrsi posao, i ove jevrejske fasiste neunisti??