Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek nakon 57. doze možemo biti sigurni. Onda ce se pojaviti nova epidemija mačijeg kašlja
Jbt na ovom Izraelu bas eksperimente izvode. Kakve su to budale, niko da se pobuni.
Sigurno im je nešto dobro obećano od strane svjetskih moćnika kad su pristali biti pokusni kunići. Vrijeme će pokazati šta.
3×8 doze asstra zeneca prije jela ,po potrebi pojacicvac fajzer pred spavanje,,,ujutro na šeste supenu kasiku sputnika
Šta je na šeste? Na tašte
ČOVJEK JE MISLIO NA ŠTESRCE
Dajemo kredite za sve namjene. Nudimo od minimalnog iznosa od 5.000,00 do 10 miliona I po niskoj kamatnoj stopi od 3%, Trajanje kredita: maksimalno 25 godina, ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. klijenti bi trebali biti stariji od 18 godina. Ova kreditna transakcija je 100% garancija za ozbiljne klijente. Za više informacija o kreditu kontaktirajte nas putem e-pošte: [email protected] ILI WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Hahahahahhaha mozete da ga duvate
definitivno smanjuje sansu da dobijes neki viris, mrtav covjek se ne može zaraziti
Samo neka se vakcinisu
Izraelski pisac Ephraim Kishon je pisao o izraelskoj sklonosti za eksperimentima u priči "Čudesa antibiotika". Zasvrbilo ga uho, ljekar mu prepisao penicilin, uho ozdravilo, ali mu se osuo trbuh zbog alergije na penicilin. Propisan aureomicin, osip nestao, pojavila se groznica i otok koljena. Izliječeno teramicinom, koji je izazvao bolove u bubrezima.Bakterije pobijene strptomicinom, ali i sve ćelije organizma. U paklu se sjetio da ga je uho zasvrbjelo gdje ga je ujeo komarac.
Danas 55 preminulih u Izraelu to je jedan od da Ana sa najviše preminulih Pratim uk,USA izrael.i vidim da su najgori po broju zarazenih Tek kad je uk pustio sve da radi pao je broj zaraženih
A peta?
Tako su givorili i za dvije doze. A tako će givoriti i za četvrtu, petu... tj dokle već doguraju. Ili narodu ne dokur*i
Ovi su ubjedljivo najgluplji. Totalno zaglupljivanje u Izraelu.
Žderete cijeli život hamburgere, viršle i paštete a ne želite se vakcinisati jer ne znate šta je u vakcinama. Logično 😂
Hahah, a sve ovo je bila cenzurisana teorija zavjere proslo ljeto.
Qhhhahahqhah busterujem vam mame
Samo se rokajte. Dabogda nama nista ne ostalo!
cetiri puta veca zastita, to je onda 370%?
To je za ne povjerovati koliko ima na ovom klixu mutanta koji se ne zele vakcinisati i reda prodrzavati.
IQ broj cipela, bjezalo se s casova biologije, roditelj retardirani i pricaju istu tu pricu i eto, to ti je to. Pucajte minuse botine glupe, i jest vam pamet za drkanje dva dugmeta i ni za ceg vise.