Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GROKCI GLUHOBUKOVICKA KOPILADI, ISKENJAM VAM SE NA MEMORIJALNI CENTAR U POTOCARIMA! NOZ ZICA SREBRENICA! LONG LIVE ISRAEL!
ZATO MALO TUKNES NA OVCETINU
Ne znam zasto imate stav protiv turaka, svake godine odem na godisnji dole, kupim odece i opremim se u svakom smislu. Upoznala sam jednog decka turcina i mogu vam reci da su dobri ljubavnici, mnogo bolji od mojih srba. Peace!!!!!
Pisili ste i vi 500 god, pa ce biti jos 500.
@zar Ja sam jevrej, daj meni svoje imanje :))))))), podatke sam ostavio u reziji...
a vi im cuvajte podmornice sa nuklearkama. daj ne seruckaj majke ti!
e b e m ti H i s u s a i ono zvono na crkvi sto skevce i popa i sve slave sto imas od a do š sestru majku baku prabaku mrtvo i zivo one sto nisu turci j e b a l i sad ti ja j e be m
KUKUUUUU LELE UBISE NAS NATO ZLIKOVCI, MAJCICE RUSIJO POMAGAAAAAJ!!! MAJCICEEEE....MAJCICE? GDE SI BRE MAJCICE, EVO BOMBARDUJE NAS NATO 80TIDAN OGLASI SE MAJCICE RUSIJOOOOOO!
da nije pecurke...i tate. i love.turci su ku.rci samo za saku dolara
turska moze izraelsku armiju sravniti sa zemljom efikasno, ali... koce trositi toliku naftu? mada nije iskljuceno da su turci ludi hahaha i ratovoljni kao u historiji :) zao mi je palestinske patnje ali kao bosanac evropljan, mi nista sa njima ne dijelimo sem vijeru a englezi i afrikanci isto dijele vjeru ponegdje pa sta?
dovedi nam investitore jevreje, ljude koji se razumiju u novac i biznis, brate. pomazemo evo koliko mozemo.
SAMO TAMANI LOJAVU TERORISTICKU IzmetSLAMSKU KRMAD, ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU!
al ne dam kako neki misle, docepati se tudjeg otimacinom, lazima i prevarom, istorijakom prevarom i otimacinom jezika, istorije, kulturocidu koji se izvrsio na Balkanu, ne dam. Dam kome hocu svoje, molim dobrovoljce da se jave, samo da se oglase negdje na internetu. Al ne poturi tipa alkalaja i nekakvog fincija, ozenjenih turkinjama kojima djeca govore ko su i sta su, a sami ne znaju odavno. Pravom jevreju.
Zar nisu jevreji vise evropejci od nasih domacih turaka, njima je i onako srce i dusa tamo, pa dajte, udovoljite im konacno, zaboga, a one koji su civilizovani dajte ovamo da nama budu susjedi, vi mocnici.Evo dajem dzabe svoje imanje jevrejskoj porodici u BiH, ko god zeli. Kunem se jedinim bogom!!! Ocevinu dajem gratis, bez prebijene pare, ko zeli nek se javi.
akademik .. ti si jedan obican idiot...