Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako su srbende 90\'tih pozivale izadjite iz domova nece vam biti nista, pa smo vidjeli sta je bilo. Ovako se vrsi etnicko ciscenje, protjeraj ih i dok se krecu po \"sigurnim\" rutama-pobij.
Ci.fu.tska posla, hoce da ih otjeraju sve na jedno mjesto i onda etnicko ciscenje... ccc SRAMOTA
ovako su i hrvati srbima trazili da napuste domove pa ih protjerase fino a njih oslobodise u hagu
Ovaj Hams je stvarno gl#up tj. palestinci stalno pokušavaju raketirat Izrael a Iron Dome 95% raketa obori , pa zar vise nisi skužili da godinu dana samo đabe ispaljuju rakete i da ce nakon svake rakete dobit po pi#ki. Kao prvo Izrael ne trazi od svih ljudi da napisti svoje domove . Domove koje su gađali su zgrade i kuce koje su imale bilo kakve veze sa Hamasom od radio/TV odasiljaca , raketnim lanserima itd. a svi stanari tih zgrada , kuca su upozoreni telefonskim pozivima ili letcima , a to sto nece da izađu iz tih kuca,zgrada koje su legitimne mete to su sami krivi. Vec je proslo vise od 60 godina i da jos nisi skontali da ne mogu Izraelu nista.
Jel tebi barem približno jasno koliko si jadan i bijedan?
Genocidni teroristički Israhel krenuo u izvršenje Die Endlösung (konačno rješenje), baš kao i njihov otac Adolf prije 70 godina...cijeli svijet je zgrožen, izuzev dakako če.talja i braće im tito jügendera
Učtivo vas molimo da se povucete iz vasih domova, jer je nama naumpalo da vam te iste porusimo! Mislim da da imam atomsku bobmu sa nekim ogranicenim dejstvom (prostorno) da ne bi razmisljala gdje bi je bacila. Po prvi put u zivotu kazem da mi je zao sto Hitller nije dovrsio posao.
a ovi sto nas salju u da idemo u rat kako kazu u zdihad pa sto oni nisu pomogli braci u krajini bilo im je blize hehe al najlakse se bilo skrivat dok je bila JNA
Ne bi me cudilo da kada krenu tim putevima, da ih \"zaspu\" granatama i da ih uniste sve do jednog...ne treba jevrejima nista vjerovati, dosta smo vidjeli !! FREE PALESTINE !!
Bosnje, vi ste veoma cijenjeni po europskim baustelama, pa se manite politike jer vi bas nista ne raumijete i prihvatite se lopate pa radite ono sto najbolje znate !
@@Ampak, kazu da ti se terama za lovu ralaka, i da si ti kopile koje iz tih raznoraznih ranjaka proizaslo, a ja sam joj jadnici stalno govorio da te abortira, jer sam zano da samo bredu moze ispasti ......
Napustite vi tudu Zemlju majku li vam cionisticku
bio ti iza monitora ili u grobu svakako ce te crvi pojesti kad ti je mozak prazan
@ampak, teruma ti ramka, al Sabacki, znas li sta je Sabacki?
@dntz upravo zbog takvog razmisljanja Normalini Svijet ne dozvoljava milijardi muslimanima sofisticirano oruzje ... nije to za budale!
ovako je mladic govorio \'95 u potocarima, lagano u autobuse, nemojte se gurati, svi cete se vratiti.... eh da mi je jedna hidrogenska ...pa u tel aviv
evo, Dzidalije, konacno vam se ukazala prilika da se suocite sa Izraelskom Armijom i to \"oci u uci\" ! manite plakanja, svi u Dzihad, OVO VAM JE JEDINSTVENA PRILIKA DA POSTANETE SEHIDI !!!! ili vi Bosnje vise volite onako, pomalo, iza monitora ?