Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovo je sa politikom zastrasivanja na Bliskom istoku. Niko nikome nece vise prijetiti. Pa valjda smo u 21. stoljecu. Natenjahu neka se goni u 3 PM
Kako si jadan fasisto!!!
Ali zato karamo bosnjake
Ma ti si manji od makovog zrna Pomiri se sa Tim dosta je GENOCIDA sa vase strane na jadnom PALESTINSKOM narodu
Popusio si ga sad je vrijeme da zacepis.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = lat. servi = roblje HRVATI = lat. croatini = kreteni BOSNA = lat. bos+nae = pravi volovi, voline BOŠNJACI = tur. bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja "K L I X" nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ) i moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije. Ni Englezi nisu ništa bolji - oni su stari "sponzori" Srba (koje ponekad malko i bombarduju) i najnoviji "stanari" kojima Rim renta Bosnu tj. "Balkan" (za Rimljane uvijek i samo - Iliriju!). http://is.gd/sW9lTx
jevreji fasisti ne zele nista mirnim putem da se rjesi, oni su samo da prave zlocine i genocid, a sto ich hico ne potamani sve, sjet bi bez njih bio puno sigurniji i stabilniji.
E golemo je ovo amerika i izrael da odlucuju ko smije imati nuklearku,i ko ce predstavljati strah za ostale zemlje .Smijesno pa ameri su jedini i bacili nuklearku govna masonska
ovaj natanjahu do*** se irana ko pijan plota.....pa hoce grlom u jagode pa ti belaj....da mu nebude ko se jednom oprzi i jogurt puše
PA ONDA NEKA RATUJU SAMI,IONAKO SU REKLI-KRV NJEGOVA NA NAS I NA NASU DJECU.
Koga libo racku sta se tebi đasvi magarče ćifutski ????? To što ti imaš Nuklearki više neko km kvadratnih, to nečeš spomenuti ? P.i.č.k.a ti materina.
Sad ce svi poletit da tebe pitaju priznajes li...SIKTER COBANE
svabe su trebali vas dovrsiti svijet bi danas bio mnogo mirni :)
ko sada tebe pita netenjahu, tvoj veliki brat drugacije misli, ostao si sam.
GO ISRAEL! Spalite te irance!
Pa nije li tvoja nacija iranskog podrijetla?
Croatico bas si jadan i glup!!
Ako je vama LOŠ, to znači da je pravedan i prema međunarodnom pravu (koje vi nikada niste poštovali) legitiman.
izrael treba podici avione i rjesiti problem jednom za uvjek. trba pogan nauciti pameti i slupati da se nikada vise i ne sjete terorizma.
Da smiju, davno bi oni podigli avione! A sad Izrael pusi! Pa njih je Hezbolah poder'o an na Iran da napadnu...ma hajte
Glogovac@ podizao sam mu mamu na k....c i da ti Kazem fuj kako samo vlahnja smrdi kao i cijela nacija genocidna
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uništenje Irana je jedina prihvatljiva opcija, e pa neće moći.. Da je cionistički režim bitan faktor, isti bi učestvovao u kreiranju sporazuma s Iranom, obzirom da je od strane "svojih saveznika" prepoznat kao remetilački i tendenciozan faktor, isti je ekskomuniciran iz daljnje priče!
jbg turcine,pa ti meni odgovori na drugom artiklu,citiram: " nemas ti pojma koliko je jak jevrejski lobi u Americi"!! Sam sebi skaces u usta:)