Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cccccc koji kretenizam. pa koliko covjek mora biti bolestan za ovako nešto :(
Već odavno poznato. Prvaci u terorizmu, rasizmu, nacionalizmu, ekstremizmu....
chavez bolja sam osoba od tebe sigurno moji komentari u odnosu na tvoje su blagi sta ti pises i blatis sve i svakoga a inace cetniku kao sto si ti ne bi pomogla ni da mi neko plati doduse takvi kao ti se ne lijece u civilizaciji nego u nekim sumama kod nadriljekara i nista bolje i ne zasluzujes .
eeee
junuze ne izvrci moje rijeci nisam rekla da mrzim nego i da mrzim to je moja stvar i ja sam jako obrazovana osoba zdravstvene struke i pomazem ljudima svih vjera bez ikakvih predrasuda prema bilo kome ne mrzim ja nikoga jednostavno ne volim neke ljude i to je sve sto god da kazem ti to ne mozes shvatiti ne postoji covjek koji voli citav svijet ali ti mislis da si taj pa dobro za tebe voli i dalje i razmisli kome treba strucna pomoc meni koja osudjujem ovaj cin ili tebi kome je sve super i divno
Kad vidim kakvi su ovi religiozni fanatici,ponosim se sto sam ateista.
Sokirani a svaki dan ubijaju,ubice...
Šokiran?? Kakva ubleha, pa cijeli Izrael to podržava, neka se kane farse.
pachenici bolesni!
Palestina ima svoju republiku srpsku u obliku Izraela
@sr_chavez mislio sam na činjenicu da je ta kvazidržava nastala na genocidu palestinskog naroda i da stanovnici te države veličaju svoje zločince. Nije slučajno što Izrael i republika srpska podrzavaju jedni druge
@sr_chavez buduci da vam je ostavljeno oruzje 4 Armije evrope a imali ste protiv sebe par lovačkih pušaka, odlično se završilo ovo prvo poluvrijeme....no i to ne mijenja činjenicu da imate u historijskim analima zapisano da ste jedini narod u Evropi koji je poslije WW2 počinio genocid.
junuze poznajem dosta jevreja i nemam dobro misljenje o njima iskreno imam dosta prijatelja srpske vjeroispovjesti i to su okej osobe nisam fasista kao sto ti mislis pod srbe sam mislila na one koji su ubijali u ratu i koji podrzavaju ovakva ubistva mene je ovaj zlocin jako potresao dok tebe cini mi se nije cak i da mrzim sve ove navedene osobe to je moje pravo kao i tvoje da ih volis.
Naravno da imas pravo da mrzis,ali bi morala barem malo da se educiras.Nema ljudi srpske vjeroispovjesti,srbin je nacionalna odrednica,vjerovatno si mislila na srbe praoslavne vjeroispovjesti.Mene je ovaj zlocin potresao I rastuzio,ali sam liberal I cjelog zivota se borim protiv mrznje I fasizma.Isto tako burno reagujem kad kazu da su svi muslimani teroristi.A tebi jedan prijateljski savjet,puna si mrznje,a to je psihicki poremecaj,u Sarajevu ima dosta dobrih psihijatara obrati im se.
U skorije vrijeme treba ocekivati totalnu cenzuru na yt i ostalim antidrustvenim mrezama..
kmeeee kmeeeee jebbala vas palestina
vjestacka tvorevina se kao cudi,sprovode genocid nad palestinicima 60 godina pod sponzorstvom cijelog svijeta ali sta su tu mali palestinci,obican zalog da se govna maknu iz europe
raja imaldze jevtino rakie dase uzme
falati jaranemoj
HITLERU nikada ti se neće oprostiti što nisi završio posao sa jevrejima.
Čuj prizivaš hitlera, bude li te stid što si takav pa čitav narod trpaš u isti koš.
@sr_chavez na ovim prostorima se zna ko je zaduzen za klanje kako u drugom svjetskom ratu tako i u ovom prethodnom.vidjelo se ko je otvarao logore po uzoru na hitlera i ko je srusio sve bogomolje koje nisu njihove
davno sam ja rekla sve su to jevrejska govna ni ovi kod nas nisu nista bolji ugledali se na svoje prijatelje srbe koji ih podrzavaju u njihovim zlodjelima jer su isti govna i ovi i oni doci ce djavo po svoje i kod njih.
Svako generalizovanje je fasizam.Niti su svi jevreji govna niti su srbi govna,imam prijatelje jevreje I srbe I oni su sasvim normalni ljudi,cak bolji od mnogih nazovi prijatelja bosnjaka.Svaka recenica u kojoj kazes svi je netacna,sem sto svi moraju umrjeti.