Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
antisemitski fašizam
Losssss Judas
Prošle godine sudskom odlukom naređeno uklanjanje. Ali eto, ukloniše ih. Pitam se koliko je sam sudski proces trajao, nadali su se da će palestinci odustati.
Ovim ljudima ce tek biti nadoknadeno na sudnjem dana
koju istorijsku gresku su napravili arapi i od mirnog i vrijednog naroda napravili svog neprijatelja . na zalost djeca se nisu nista naucila iz gresaka svojih roditelja nego nastavili praviti greske i lanac rata i nepovjerenja se zatvorio.
Židovi tebi mirni i vrijedni !?
bili su i ostali poznati po vrjednoci i sposobnosti za posao. i bili su mirni dok ih nisu arapi poceli pogresno racunati,a svi su mogli da zive u miru.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko bi reko cuda da se dese... neka neka sto ste gradili sada i rusite govna cionisticka
To ti je samo da zamažu oči... Decenijama su ih terorizirali i da se to sad tek tako promjeni...
Tehnologija napreduje, prijenos informacija nikad nije bio laksi, malo sutra ce oni vise raditi ono sto su radili prije 10-15 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
FREE PALESTINA !